28 entry daha
  • önemli not: 10. bölümü bitirdikten sonra kapatmayın bırakın video kendisi bitsin. bırakın bitsin. evet bitsin... öhhhömm- evet,

    --- oha spoiler s01e10 oha ---

    tourette sendromlu manyak tricia, dokuzuncu bölümde kahkahalarımızla kestiğimiz hikayesini anlatırken pete'in öldüğünü hiç söylememişti ve daha o anda şüphelenmiştim. neyse deyip geçtik.

    son, yani final (10.) bölümünde ise pete'in polis arkadaşı bara gelip özetle ''hiçbir yerde bulamadık, öldü o, gitti.'' deyince ''aha pete kesin darmaduman halde geri gelecek.'' dedim. sonra hakikaten de darmaduman, psikopat bir halde geldi ve hüzünlere gark eden final bölümü tam bir şokla sonlandı... pete eeöö... neyse spoiler'a bile yazılmayacak kadar manyak olaylar işte biliyorsunuz, izlediniz. kimsenin gözü çarpmasın diyeceğim de diziyi izleyen mi var sanki. hahaha.

    ben, pete gelip normalleşir, iyileşir, sonra şu bar ahalisinin hallerini, sohbetlerini, tespitlerini birkaç sezon daha keyifle izleriz diye düşünüyordum ama pete bambaşka geldi. kapıdan girdiğinde kocaman bir gülümsemenin sardığı suratım kısa sürede dondu, kaskatı kesildi.

    bölüm sonunda yaptıkları kapanışta louie diyor ki ''uh, that's a wrap on horace and pete everybody.''

    yani maalesef çekimler sonlandı, dizi bitti sayın seyirciler. goone! dead! kib, bye.
    ben siteden 1., 8., 9., 10. bölümlerini satın almıştım ve kalanları da alacaktım. sanırım masrafları karşılayamadılar. ya da belki de hepsi buydu. bu kadar yazılmıştı. sonuç olarak güzeldi, buscemi'yi izlemek çok keyifliydi. çoklu kamerayla çekim yaptıkları için gerçekten de canlı (ya da tiyatro) gibiydi. fakat bitti. teşekkürler diyoruz ve bu defteri kapatıyoruz. belki ''ahanda bitti'' dışında bir açıklama gelir louie'den. yok ya kesin gelir.

    fakat ben bunu louie (dizi olan) için bir umut olarak görüyorum. louie hakkında ''ne yapacağımı bilmiyorum'' diyen c.k. belki de bu bitişle louie'ye yoğunlaşabilir, yeni sezon bu yıl içinde gelebilir. comedians in cars getting coffee'de (bu da efsane bir şov. bayılıyorum) seinfeld'e maksimum 7-8 demişti. daha beşteyiz di mi c.k.? devamı gelecek diye umuyoruz.

    --- oha spoiler s01e10 oha ---

    neyse, sözlükten ciddi şekilde soğuduğum için iki aydır yazmıyordum. bu final üstüne dayanamadım yazdım. şimdi yine gidiyorum. çok salak var, sinirleniyorum. fuck you.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap