763 entry daha
  • -ne karşınızdaki kadını ailenize ezdirin, ne de ailenizi karşınızdaki kadına. yeri geldiğinde karınızın da ailenizin de ağzını kapatmayı bilin.
    -anneci olmayın. kaç yaşına gelmiş insanlarsınız, aşırısı itici oluyor.
    -ısrarcı olmayın. bir kadın sizi gördüğü ilk 5 saniyede zaten bilinçaltında karar verir. olmuyorsa kabullenmek lazım.
    -kesinlikle ve kesinlikle güçsüz olmayın. en hayati tavsiye budur.
    -geçen bir hocam "erkekler boşaldığında tatmin olur, kadınlar tatmin olduğunda boşalır. biz erkeklerin idrak edemedikleri tam da bu" demişti. bizim tatmin duygumuz sizin gibi yataktan geçmiyor yani.
    -seksi size lütuf gibi sunun bir kadınla evlenmeyin. arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hele çocuk olduktan sonra durumunuz daha kötü oluyor beyler.
    -karşınızdakiyle tek gecelik bir şey yaşasanız da sabah kalktığınızda kahvaltı hazırlayın yada en azından çıkın kahvaltı edin. bunu yaptığınızda kadınlar size bağlanmaz beyler. bu bir saygıdır. ha bir de "nasıl olsa tek gecelik" deyip ne yaptığınızı ortalık yerde anlatmayın. bunu yapan bir arkadaşım şimdi o "tek gecelik" diye düşündüğü kadınla evli.
    -size çok naz yapan kadınlar var ya, vakit kaybetmeyin onlarla. karşımızda istediğimiz biri olduğunda naz falan yapmıyoruz.
    -bir kadının sizi nasıl görmek istediğini siz kendi davranışlarınızla belirlersiniz. onun için neyi öne çıkartacağınıza iyi karar verin. sonra gelip "ya kadın benim parama bakıyormuş" vs diye ağlanmayın.
    -elinizden azıcık iş gelsin. yapmasanız da bilin en azından.
    -karşınızdaki kadına herkesin içinde bağırmayın, onunla herkesin içinde tartışmayın. saygı denen şeyler böyle bitiyor. bu bitince de sıra diğerlerine geliyor.
1017 entry daha
hesabın var mı? giriş yap