140 entry daha
  • (bkz: andy carroll/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı west ham united'da forma giyen 1989 (27) doğumlu forvet.

    --- andy carroll bölüm ıı ---

    newcastle united altyapısında yetişmiş bir oyuncudur. hayatında oynadığı son (ve en) iyi futbolunu biri şampiyonşip liginde, yarımı premier ligde olmak üzere yine newcastle united'da düzenli ilk 11 oyuncusu olduğu zamanlarda vermiştir.

    bu sezonun ilk yarısında (2015/16 - yaş 27) önceki yıllardan alışkın olduğumuz üzere gol yollarında yine etkisiz bir performans sergiliyordu. bunun sonucunda west ham united teknik direktörü slaven bilic tarafından ocak 2016'da bıçak gibi ilk 11'den kesildi.

    lakin slaven bilic'in elindeki diğer forvetlerden (bkz: diafra sakho/@ceyar i kim vurdu)'nun aşırı formsuzluğu ve (bkz: enner valencia/@ceyar i kim vurdu)'nın çapsızlığı sayesinde kendisine 2016 nisanında tekrar gün yüzü doğdu.

    tam 3 ay sonra arsenal maçıyla gelen ilk 11 şansını kendisinden beklenilmeyecek derecede iyi kullandı ve 'tüm kariyerinin en iyi performansı'nı verdi. o maç, 27 yaşında bir forvet olmasına rağmen kariyerindeki ilk ve tek kez hat trick yaptı. sonrasında oynadığı 4 maçta da 2 gol bulmasını bildi. anlayacağınız newcastle united'dan ayrıldıktan sonra geçirdiği 6,5 yıl içindeki tek formda olduğu zamanı şu an yaşıyor eleman.

    kendisi bu sezon (2015/16) 11'i as, 14'ü yedekten olmak üzere totalde oynadığı 25 maçta 9 gol atarak son 6 yıldaki kariyer rekorunu kırdı. '9 gol de önemli bir şey mi mı itoğlu it' demeyin. premier ligdeki en çok gol attığı 2. sezonu bu! zaten premier lig'deki kariyer rekoru da 13'tür, öyle de büyük bir golcü kendisi.

    ------------bonus------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)
    ------------bonus------------
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap