18 entry daha
  • (bkz: spincrus)un da belirttig gibi zamaninin ötesinde olan bir animeydi.öyleki animenin giris sahnesi arnold amcamizin (bkz: total recall) filmine aynen kopyalanmistir.filmi seyredenler zati hatirlayacak ama tüm film de zati o girisin üstüne bina edilmistir..

    --- spoiler ---
    kisaca özetlersek..
    gelecek yillarda rutin islerinden sikilan bir astreoid maden isçisi hayatini renklendirmek amaci ile son teknoloji hayal makinesinin yolunu tutar ve süper ajan olmak secenegini tiklayan arnoldun yerine zenginden alip fakire veren karizmatik bir uzay korsani olmayi secer. direkt olaraka bilincaltina etki eden makinenin uyarimlariyla, vaktiyle bilinçaltina itilmis 2. bir kisilik ortaya cikar ve hayal makinesi altüst olur. neyin gercek neyin sahte oldugunu ayirt edemiyen kahramanimiz evine ulastiginda da sorunlar devam eder, nerden geldigi mechul düsmanlar tarafindan öldürülmeye calisilmakla kalmaz. son derece hantal hizmetçi robotunun icerisinden essiz ve alimli bir android, sag kolunda ise bazuka büyüklügünde bir silah ortaya cikar.(düsünün ademoglunun girdigi anlam karmasasini)...
    --- spoiler ---

    bu mükemmel girisin ardindan mükemmel silah olaraka adlandirilan önüne cikartilan her silahi kopyalayarak kendini daha üst modele ceviren bir silahin pesinde ürkütücü düsmanlar ve güzel kadinlarla devam eden hiç azalmayan bir tempo..
    tez zamanda yeniden yayinlanasi bir tat.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap