35 entry daha
  • (bkz: jordan henderson/@ceyar i kim vurdu)

    liverpool fc'de forma giyen 1990 doğumlu (26) merkez ortasaha.

    --- jordan henderson bölüm 2 ---

    19'unda (2009/10) premier lig takımı sunderland afc altyapısından a takıma çıktı ve as oyuncu oldu.

    a takımla 2 sene top teptikten sonra (2011/12 - yaş 21) 18.6m € karşılığında soluğu liverpool fc'de aldı.

    geçen sene (2014/15) yaşlanan efsane steven gerrard'ın mevkisinde geleceğe umut veren bir futbol oynadı ve tüm dikkatleri üstüne çekti. ligde oynadığı 37 maçta 6 gol 9 asistlik etkileyici bir istatistik tutturdu.

    işte bundan sonra şanlı takımında zorlama bir şekilde bayrak adam'ın veliahtı ilan edildi. bu sezon (2015/16) liverpool'da efsane takımdan ayrıldıktan sonra, kaptanlık pazu bandı genç yaşında (25) kendisine teslim edildi.

    ne var ki,steven gerrard'ın veliahtı olarak lanse edilmesinin stresini sanki vücudu kaldıramadı. sonuç olarak bu sene sakatlanmadık bir kulak arkası kaldı elemanın. topuk kemiği, ayak tarak kemiği, yırtılan diz bağları derken, geçirdiği 4 ayrı sakatlık sonucu totalde 6 ay sahalardan uzak kaldı.

    zoraki 'süperstar' yaftasıyla başladığı 2015/16 sezonunda takımında (bahsettiğim sakatlıklar yüzünden) kendisinden beklenen etkinin beşte birini bile yaratamadı.

    kendisi normal koşullarda ümit vaad eden bir jenerasyon yakalayan ingiltere milli takımının da parçası. yaşadığı sakatlıkların etkisi tam olarak geçmiş değil. kulübünde de 2016 mart ayı başından beri adamakıllı top oynayamadı. önümüzdeki fransa avrupa şampiyonası'nda ilk 11'de forma giyebilecek mi izleyip göreceğiz.

    ---------- bonus ------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: liverpool fc/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ------------
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap