2353 entry daha
  • alanya'dan bildiriyorum:

    dün gece mekanların 1/3 kapalıydı gerisinde tek tük masa vardı. turistler yok, esnaf yüzü gülmüyor

    ama hala çomar hala akpci

    boruyu elden ele uzatalım beter olsunlar işte size iktidar

    edit için güncelleme:
    durum vahimdende öte. cuma gecesi ve sabahı baya dolaştık. konuğu olduğum arkadaşım tayin olan bir yönetici ve alanyada artık yaşıyor. burada tahminlerin ötesinde bir trajedi var. bir bara gittik menüye baktım istanbul daha pahalı. bira 10 tl, yemek 18 tl civarı. tekne turu 30 tl dalış 100 tl. yani dolaşıp biraz piyasa yapıp fiyat araştırdım. hesapları her arkadaşım ödedi ama iki aile yedik içtik 50 tl den fazla nakittir fazla vermedi. ama esnaf hala akpci reis filan diyorlar, ensar vakfının tabelası vardı bir yerde.

    şimdi ultra herşey dahil bir oteldeyim. oteldeki dükkanlar kapalı, votka yerli olmuş, geçen sene yabancı içkiler vardı mesela. tekne turunu burada 60 tl satmaya çalışıyorlar. otelde hemen hemen sadece türkler var. boş olmasın diye herhalde. diğer oteller ya kapalı yada boş.

    turizm krizi filan diyorlar ama iş çok daha büyük. halk ama aynı sikiyorlarsada benim çocuğumu benim götümü sikiyorlara bağlamışlar. yazık cidden bildiğin kölelik var burada ve millet mutlu veya çaresiz kabul etmişler.

    garip olan kocaları abileri yani genelde ailelerin erkekleri turistler ile takılırken kadınlar evde çocuk bakıyor ve 70 derecede evlerde. bu ayrıntıyı arkadaşımın eşi anlattı ki çok modern kızdır hiç sevmemiş bu durumu.

    edit bisey demiyorum pes diyorum uyarı için mersi
364 entry daha
hesabın var mı? giriş yap