111 entry daha
  • kameralarımızın insanların zoruna gittiğini gördüğümüz başlık.

    - kafasında kamera olduğu için malzeme arayan motorcular... evet çünkü biz 9 canlıyız. ölümüne macera arıyoruz. benim 4 tane kaldı mesela. biraz durulmam lazım, evet.

    - kameraya kask takan... hımm, bir zihni sinir procesi olmalı.

    - kamerayi kafasina takan cikiyor yola... motora kamerasız binemiyorum. motoru ilk aldığımda kameram olmadığı için motor 1 yıl yattı kapıda, çıkamadım yola. gerisini düşünün artık.

    - kaskına kamera takan motorcunun külhanbeyi olması... evet itiraf ediyorum. 15 gün falan önce yardımsever bir şoför, duran trafikte "dur şu motorcu dur kalktan yorulmuştur, ben arkadan ittireyim de azcık dinlensin" deyip fikrini icraata döktüğünde, yanlış anlayıp bağırdım çağırdım adama. cık cık cık. oysa ki bacağımın sıkışması falan tamamen kazaydı.resmin tamamını görememiştim. görüntüleri hala durur. yaptığım haksızlığı görmemek için ikinci kez seyredemedim. bak yine geldi aklıma, üzüldüm :(

    - bu motorcuların kamera olayına sağlam bi ceza gelmediği sürece... gelsin tabi. bizim neyimize sürüşümüzü değerlendirmek ve hatalarımızı görüp geliştirmek, hastanelik olduğumuzda kanıt falan sunmak. buna da ceza gelsin tabi.

    - eline kamera alan motosikletli... elde değil o. eldeki başka.

    - şu motorcuların kaskına kamera takıp "bir mevzu olsa da youtube'a yüklesek"... motosiklet asla sinirlenmeye, asabını bozmaya, üzülmeye gelmez. yolda çok güzel, keyifli bir şekilde gidiyorsun. sürüşün de sakin. sonra malın biri geliyor senin asabını bozuyor. o sürüş artık eskisi gibi devam etmiyor. sürücü artık bir hulk. gideceği yere kazasız belasız gitmek istiyor çünkü sürüşe başladığı modda değil artık. tehlikelere daha da açık. mal mı? sizce?

    şu genellemelerinizden bıkkınlık geldi cidden. fırat bayır başlığını okuyun lütfen. görgü tanığı arıyorlar. kamerası olsaydı bir şeyler farklı olacaktı.

    iki tekerin üzerindeki insan, şişme bebek değil. artistlik, apaçilik bile yapsa bu onun ölmesini mi gerektirir? insan hayatı bu kadar ucuz mu? bu nasıl nefrettir? neyse, fazla uzatmayayım. mağduriyetlerimizle bıktırmayalım sizi. siz yorulmayın, biz sokarız g.tümüze kameralarımızı.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap