650 entry daha
  • hiç kibar olamayacağım. bu toprakların gördüğü en vahşi, en yobaz, en insanlıktan nasibini almamış sürü.

    bugün tüm dünya basınında türkiye ile ilgili paylaşılan fotoğraflara bir bakın. türk silahlı kuvvetleri'nin dünya nezdinde düştüğü konuma bir bakın. türk askerinin kafasına çuval geçirildiği için kıyameti koparan bir ülkeden ne hallere düştük. türk askerinin ağzı burnu dağıtılmış, kan revan içinde, yerlerde sürükleniyor. bir avuç şalvarlı, çember sakallı tarafından kemerle dövülüyor. türk askeri yere kapaklanmış, iki büklüm ağlıyor. burası afganistan değil, türkiye.

    türk askerinin imajından vazgeçtim. orada ağlayan, canı için korkudan titreyen bir çocuğun katilisiniz lan siz. önceden de potensiyel katildiniz. çünkü katili çok seviyordunuz, oylarınızla destekliyordunuz onu. ama dün bizzat sahaya indiniz, insan öldürdünüz. naralar ata ata, tekbirler getire getire hem de.

    düne kadar fetullah gülen ile beraber yatıp kalkan, yürüyen, içtikleri su ayrı gitmeyen akp tayfası bugün gelmiş burada iğrenç, adi, timsah gözyaşları döküyor. gülen cemaatine küfürler ediyor, aşağılık mağdur edebiyatından yine besleniyor. iki tane ruh hastası, güç budalası adam ve onların rant kavgası uğruna bu ülkeyi, bu ülkenin askerini, bu ülkede sizinle aynı havayı solumaktan utanan insanları tüm dünyaya rezil ettiniz. bir de sabahtan beri kendinizi darbesavar falan sanıyorsunuz ciddi ciddi. bir parça kemik için sahibinin önünde diz çökmüş insanlardınız hep siz. 'koş çomar, öldür' dedi birileri dün, öldürdünüz. hep bugünler için besledi sizi tabi.

    ne fetullah gülen'in ne de akp'nin rant davasıyla işi gücü olmayanların, vergisini ödeyen, namusuyla çalışan, ahlakı ile yaşayan insanların suçu ne? sizi hakedecek ne yaptık biz?

    türk askerinin onurunu cemaat ile beraber 14 senedir ayaklar altına aldınız, uydurduğunuz sahte örgütlerle binlerce masum askeri hapislere attınız, öldürdünüz. türk silahlı kuvvetleri'ne en büyük pisliği de dün yaptınız.

    hala gelip burada bir de hiç ar etmeden 'ama halkın üzerine tankla giden vatan haini onlar' şeklinde konuşabiliyorsun. sabahtan beri aynı teraneleri oku oku, buraya kadar sabır edebildim. dayanma gücüm buymuş. cehaletiniz şeref madalyanız lan sizin. nasıl da övünüyorsunuz, kara, kapkaranlık cehaletinizle.

    o köprüde bulunup, gözaltına alınan ve sorguya çekilen askerin videosu internette mevcut. ama izlemiyorsun, gelip sana ezberletilen lafları şurada tekrarlayıp duruyorsun. asker defalarca diyor: tatbikat dediler, mühimmat alıp gönderildik, darbe olacağını bilmiyorduk diye. darbe olduğunu anladıkları an halka silah doğrultmamışlar üstelik. doğrultanlar yok mu peki? evet var, ama teslim alındıktan sonra onu dahi linç edemezsin. böyle bir hakkın yok. ancak üçüncü sınıf bir arap kabilesinin özenti iti değilsen tabi. yargı, hukuk, adalet bu zamanlar içindir. adaleti sen kendi elinle vermeyesin diye hukuk bu kadar önemlidir. yıllardır anlatamadık bunu size.

    dur tahmin edeyim, o askerin söyledikleri kesin montajdır, değil mi?

    dün tekbir getirerek öldürdüğünüz çocuklar emirlere uyan, hiçbir şeyden haberi olmayan, senin benim evladım, kardeşimdi. hasbelkader vatan hizmeti yaparken, kurası oraya düşmüş gençlerdi.

    suriyeli mülteciler üzerinden humanistlik kasan insanlardınız bugüne kadar. ne oldu? bugün öldürdüğünüz, kendi vatandaşın olan bu çocuklara zerre merhametiniz olmadığı gibi, bir de sözlükteki insanlarla 'hümanizm kasan, sevgi pıtırcığı solcu' tanımlarıyla utanmadan dalga geçiyorsunuz.

    katilsiniz. düpedüz katilsiniz. karşındaki kişi katil olsa bile, bak iyi oku, hukuk devletinde onu kendi elinle katledemezsin. nefsi müdafa hariç. ama bırak nefsi müdafayı, karşındaki kişi teslim olmuş, yine de on kişi çullanıyorsunuz. nasıl da erkeksiniz ama. 20 yaşında bir çocuğu 10 kişi toplanıp dövdünüz! bunca zamandır bu ülkede hukukun içini neden bu kadar boşaltmaya çalıştığınız daha net anlaşıldı dün. rahat rahat kelle kesmenize engel oluyormuş.

    yazıklar olsun size.

    neye inanıyorsanız, hakettiğinizin bin katını bulun tez zamanda.

    ekleme: aktrollerin mal bulmuş mağribi gibi üzerine atladığı yazım. hele bir tane aktroll bana bu yazı üzerinden darbeci demiş. ben de ''fetöcü olduğumu ispatlamazsan şerefsizsin'' diyorum. hodri meydan! eğer yazının tamamını okursanız, teslim olan askerleri katleden -katlettiği iddia edilen- bir gruba ithafen yazılmıştır. çok arzu ederseniz, yargıya taşıyalım, bir de mahkemede size tane tane, yüzyüze anlatayım.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap