• yorgunluk, stres ve gerginlik içerir.

    sadece bu ülkenin güzel insanları için, atatürk için, atatürk'ün ilkeleri için, cumhuriyetin değerleri için "savaşmaya" değiyordu ama ben artık pes ediyorum.

    artık her şey daha karanlık ve daha korkunç. ülkenin bu durumdan geri dönüşü olamaz. bu ülkede aşağılık bir zihniyet yoğunlukta ve onlar çok güçlü. onlara karşı gelemiyoruz, bir şeyleri değiştiremiyoruz. her gün bir öncekinden daha kötü bir olay oluyor ama hiçbir şey değişmiyor. sokaklarında allahu ekber diye çıldırılan, kimsenin iyilikten, güzellikten, sevgiden, bilimden, sanattan ve hatta mizahtan bile anlamadığı bir yer, böyle bir ülke oldu artık burası! dışarıda güzel bir dünya var, bir yerlerde insanlar güzel şeyler için çabalıyorlar fakat bizim her gün uğraştığımız olaylara, daha doğrusu uğraştığımız şu insanlara bakın! değmiyor.. yıllardır muhalifim ama hiçbir şeye değmedi. hiçbir işe yaramadı ve yaramayacak.

    artık atatürkçülük sadece "gözleri dolduran" bir ideoloji. atatürk ise aklımda, dile gelmeyecek belki ama yaşamaya devam edecek.

    pes.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap