6 entry daha
  • bencilliğinin ve saçmalamasının sınırlarını kestirmenin güç olduğu insandır. insandan on kat temiz, hayatı kendisini yalayarak geçen, çoğu insan görünce minik başıma bir şey gelir diye korkup kaçan, en sokulganı dahi - restoranlar hariç - sen pas vermezsen sana kolay kolay yaklaşmayan garibandan ne ister bu insan soylular anlamam ki! bahçene çiş, kaka mı yaptı? sanki sabahtan akşama aynı yere kakasını yapıp dağ yapıyor hayvan kafaya gel.

    bakımsız, pis bir kedi görürseniz de anlayın bakımsızlıktan tükürük bezleri çalışmadığı için kendisini temizleyemiyordur zavallı.

    bir de kediden korkan tipler var. kazık kadar olmuş hala ana babasının çocukken iyi halt edip yarattığı hayvan düşmanlığı - korkaklığından sıyrılamamış. kedi sana ne yapabilir ki akıllım köpek balığı mı ayağını koparacak? saçma sapan korkuları olan insanlarla genel olarak bir alıp veremediğim yok, benim de saçma bir fobim var ama yersiz korkuları yüzünden başka hayvanların yaşam hakkıyla - alanıyla oynayan, beslenmesine karışan böylece ona doğrudan veya dolaylı zarar veren tiplerin ağzına kürekle vurasım geliyor.

    balık restoranına gidersin, pisiler gelir masanın yanına miyav miyav yalvarır, gözünün içine bakarlar, sen ağzını şapırdatarak yiyip onun açlığını göremeyecek kadar bencil, zalim, kötü kalpli ve duyarsız olabilirsin ama yan masadan birisi yere birkaç parça atar, hemen çemkiren, çığlık atan bir virüs çıkar ortaya. besleyen insanı da saygısızlıkla suçlar bu faydasızlar üstelik. senin saçma sapan korkun yüzünden dünyayı mı durduralım? sen önce küçükken beynine implant edilmiş ve büyüsen de taşımaya devam ettiğin yersiz korkularını yenmek için bir adım at da, yanında senden başka ve sana zarar veremeyecek bir hayvanın karnını doyurmasından rahatsız olma, doğasından kopmuş gitmiş ara tür.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap