22 entry daha
  • ilk izlenimlerim olumlu. similasyon dediğimiz olguya biraz daha yaklaşmış gibi. hareketler daha gerçekçi.

    my career'de yine hikaye olayını abartmışlar. yani tamam, filmde hissetmek güzel de, en azından ara animasyonları atlama şansı tanısaydınız.

    oyuna kolej seçerek başlıyoruz, sonra 4-5 maç, ardından draftlar ve nba... oyuncu yaratırken özellikler, tam olması gerektiği gibi kategorilendirilmiş. örneğin sharpshooter olursanız, şut özelliğiniz çok yüksek, lakin atletik özellikler zayıf, pointforward (sadece 3 numara için var bu) olursanız oyun kurucu özellikleriniz yüksek vb... ya da 5 numara, glasscleaner olursanız kısaca deandre jordan oluyorsunuz. atletik, rebound ve smaççı, kazma(nispeten).

    zaten benim mycareer'de takılma amacım, oyuncunun özelliklerini geliştirmek ve proam'de yardırmak. sonra daha da career oyununa girmem. bu arada proam'de ispanyol tayfayla takılıyorum, hey turco deyip duruyorlar oynarken, sayelerinde ispanyolcayı çözcem. eğer oynayanınız varsa yeşillendirin, kendi takımımızı kuralım.

    online head to head'de çok acayip maçlar oynadım. önce knicks seçtim ki aşkımdır kendisi... tabi, gsw seçen sebiller yüzünden tokat manyağı olunca, cavs'ı aldım. tokatlama sırası bana geçti. historic takımlar açılınca zaten greatest of all time olurum 87 lakers'ı seçerek. tam benlik takım.

    tekrar edeyim, proam oynayanlar, lütfen yeşillendirin, ekleşelim, amerikalı bebeleri tokatlayalım.

    not: ps4 platformundayım la, demeyi unutmuşum.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap