10016 entry daha
  • kendisinin galatasaray'da çok emeği var denmiş de ne yapmış lan bu adam galatasaray için? bakın işin siyasi ayağına hiç girmiyorum.

    peşinen söyleyeyim, çocukluk rüyası olan armaya sahip forma hakkında 'her sene bir o. rengi bu ne ya minvalinde konuşmuştur' en fazla.

    galatasaray ne zaman iyi, arda o zaman ortalıkta, basında, millete laf yetiştirme telaşında. galatasaray ne zaman kötü arda o zaman sakat, taraftara kırgın, oynamak istemiyor.

    ne zaman çıkmış sorumluluk almış, derbi kurtarmış, pozisyon bulamazken 85'ten sonra şırak diye 25 metreden iki tane yerleştirmiş de maçı almış, juventus'u trabzon'a avrupa ligi elemesi oynamaya göndermiş? vs, vs.

    ne yaptı peki arda? takım çatır çatır işlerken galatasaray'ın futbolcusu değil de medya sorumlusu gibi her fırsatta basın karşısında fener'e ayar vermeye çalıştı, gencecik yaşında milli takımdaki abilerine delikanlılık dersi verdi, şimdi fetö'den yargılanan abilerinden öğrendikleriyle takımdaki yabancılara devrecilik taslamaya kalktı. ötesi yok. galatasaray için arda bu, fazlası değil.

    şu her gün takımı kuruyor, galatasaray'ı ele geçiriyor, teknik direktörü parmağında oynatıyor denilen sneijder'ın yüzde biri kadar bile galatasaraylı değil lan bu adam. hakkatten değil bak.

    sneijder'in geldiğinden beri kaçırdığı maç sayısı kaç, kendini galatasaray'ın evladı gören bu atarlı ergenin kaç? biz kendisini sakat sanıp galatasaray'ın haline üzülürken bu adam milli takımda götünde pervane varmış gibi koşuyordu lan. galatasaray'ın arda'ya kattığının milyonda biri faydası olmuş mu kulübüne?

    ve siz bu adamın iyi niyetli olduğuna inanıyor musunuz?

    fatih terim niçin net bir şekilde konuşmuyor prim konusunu? en büyük olasılık olarak bu primcilerin ne kadar boka battığını insanlara duyurup da milli takıma daha büyük bir öfke oluşmasından sakınmak için veya uzak ihtimal ama arda'yı almayayım kendimi kovdurup galatasaray'a kaçayım diye. bu son maddeye çok ihtimal vermiyorum çünkü fatih terim bir yerde su fokurdamaya başlıyorsa orayı zaten kendi terk eder.

    bir galatasaraylı olarak fatih terim'e geçmiş başarılar için saygı duyarım ancak kendisini sevmem. takıma da gelsin istemem. arda'yı ise fatih terim'in onda biri kadar bile sevmem.

    arda denilen, kendinden bahsederken biz deme hastalığına tutulmuş egoist ergenin mümkünse avrupa dönüşü yolu galatasaray'a düşmesin. kazandırdığı bir 12 milyon euro var, gelip bir de ona göz dikmesin. bir ricam daha var bana da bu satırlar için hesap sormaya kalkma, lütfen.
14239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap