110 entry daha
  • bu türk adetlerinde evinde kimin sözünün geçiceğini belirlemek için tabak,testi,bardak kırdırma gibi saçmalıklara şahit olduğum program ayrıca gelin evine gelen damadı söğüşleyen bir adet gelinin kardeşini gördüm 300 lira istedi bildiğin sonra da gelinin arkadaşları da 500 lira kopardı herhalde damat tarafı 15 dk pazarlık yaptı onlarla gerilim oluşmuş. kadında bu bizde adettir diyor sonra da damada çorap yıkatıyorlar bu ne avamlık lan. ha birde diğer kadın biz çok ucuza gitmişiz dedi kendisi para üzerinden evleniyor galiba tük kadın ucuza gitmiş keşke seni almak için daha fazla para ödeselermiş evin erkeklerine!

    bu program da eğer gelinin düğünü olmamışsa sadece nikah olduysa diğer dört kadın tarafından linç ediliyor.onlara göre düğün mutlaka olmalıymış çok önemliymiş,hatıraymış sanki nikah hatıra olmuyor ee zaten hatıra diye düğün fotoğrafı da çektiriyorsun,şeker dağıtıyorsunuz bunlar da hatıra ama bunlara anlatamazsın anlayamazlar.

    evlendikten sonra kapanan da çok gördüm program da düğünden sonra bunlara direkt müminlik point yükleniyor galiba bir de çirkin işlemeli ve hepsi birbirine benzeyen çeyizleriyle çok övünüyor hepsi aynı be kadın neyine övüyorsun.

    bu programa katılan kadınların eğitim ve kültür seviyesi bayağı aşağıda açıkça belli en basit ingilizce kelimeleri(love,do,home) gibi kelimelerden bir haberler aldığı süste my love gibi bir şey yazıyordu bunu gitmiş ingilizce öğretmeni yarışmacıya çevirisini yaptırıyordu.evlerin hiç birinde kitaplık göremedim hoş görsem de içinde büyük ihtimal dini ve üçüncü sınıf aşk kitaplar olacaktı.hemen hemen hepsinin 4k televizyonu var ama ne dvd ne de albüm var.

    küçücük salona,salonun yarısı kadar koltuk takımı,vitrin ve orta sehpa koyuyorlar bu hepsinin olmazsa olmazı galiba sonra da evimiz çok küçük,biz kiracıyız ağğbee diyorlar evine göre eşya al o zaman keza yatak odaları da öyle kocaman başlıklı bir yatak yatağın 10 cm ucunda da yine zebellah gibi bir dolap.

    bu programa katılıp daha da katılacakları ve bu hanımlar gibi tonla kadın olduğunu düşünürsek kendi halinde takılan,zarif zevki olan,zarif ve eğitime önem veren hanımları bir tutmayalım onları sevelim.
205 entry daha
hesabın var mı? giriş yap