28 entry daha
  • nadiren samimi bulduğu ortamlarda tevazuyla duyurduğu sesini, ustalıkla icra ettiği müziğine katıp geniş kitlelere duyurmaya başlamıştır.
    dijital single olarak ürettiği "duble"nin dün resmi olarak duyurusunu da yapmış, hem kendisine hem güzel müzik dinlemeyi sevenlere hayırlı olmasını diliyorum bu duble'nin.

    duble'de, adından da tahmin edilebileceği gibi, 2 adet çalışma var. ikisi de türkü, birincisi mapushane içinde attım postumu. türküyü, https://www.youtube.com/watch?v=zmryfcrw31s den dinleyebilirsiniz. bu orta anadolu türküsü'nü oldukça beğendiğim bir müzikal alt yapının üzerine başka bir arka vokal olmaksızın okuyor, yorumu bana göre oldukça iyi.

    ikinci parça ise keşkem. bu türkü'de azam ali'nin vokali türküyü çok başka noktalara taşıyor. ilk türkünün ortalarında başlayan kaval nasıl beni alıp çok başka noktalara götürüyorsa, bu türküde de azam'ın müthiş vokali bende benzer bir etkiyi yaratıyor. müzikal alt yapıda yine benzer bir ustalık, titizlik kulağınızın zarına çarpıyor. kendi adıma bu türküyü daha çok beğendiğimi de belirtmem gerekiyor.
    keşkem için, https://www.youtube.com/watch?v=oiporxczae0

    devamının gelmesi dileğiyle.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap