2681 entry daha
  • cok karakter var, hikaye corba olmus diyenler sanirim hic silmarillion okumamis. cep telefonu rehberinde bes yuz kisi olmasi sacma degil ama hikayede cok karakter olmasi sacma!

    kendi adima hesabim aktif degilken birden esiyor da acip winterspring e gidiyorum gezmek icin, ne bileyim esiyor balik tutmaya booty bay a gidiyorum. benim gibi insanlar hicte az degil o yuzden elestirirken objektif olmak gerekiyor. bu oyunu benim gibi oynayanlar, haritaya bakmadan grom hellscream in mezarini bulurlar, wikiyi falan geciniz efendim...

    bu oyunu ekonomisini sevdigi icin oynayanlar var, ah piyasasina hukmetmeyi seviyor adam. sevgilisinin raidinde healer eksik diye oyuna baslayanlari gordum, tek dertleri sevilen ve vazgecilemeyen healer olmakti. quest oncesi ya da sonrasi cikan cinematic ile cosup ayaga kalkan insanlar var.

    peki bunlari neden anlatiyorum? bu oyunu oynayanlarin %99'u soyle soyledir gibi bir argumani kabul etmedigim icin. buna 3 hafta degil 3 ay gibi bir surede bile karar vermek cok zor zira benim oyunu sindirmem ve alismam icin 1 ay sure gecmisti ki o bir ayin sonunda henuz 50lvl idim(wotlk donemi). grafikler yuzunden elestirilir kabul, degisen oyun mekanikleri uzerinden elestirilir kabul, hikaye akisina eklenen bazi seyler elestirilir yine kabul ama bu oyunun hikayesini ve oyuncu kitlesini elestirmek kabul etmesi en zor yani. belki bir ozelestiri olsa o da kabul edilebilir(yillarin oyunculari cikar gercekleri konusur, o zaman ortaya cikar tek dertleri item miymis, neymis).
1925 entry daha
hesabın var mı? giriş yap