4 entry daha
  • --- spoiler ---

    bu ve benzeri suriye'deki iç savaşı konu alan başlık ve hastagler altında toplanan suserların sözlükle alakaları yok. lütfen suriye'de katliam var ya da tam tersi suriye kurtuluyor diye zıt kutuplarda konumlanan manipülasyoncuları iyi tahlil edin, nik altı girilerine, sözlükte ne kadar süredir bulunduklarına, daha önce girdikleri entry'lere dikkat edin ve bu paralı itlerin güdümüne her ne söylerlerse söylesinler girmeyin.
    --- spoiler ---

    olan tek şey, suriye'de bir iç savaş yaşandığıdır, insanların ve bilhassa da sivillerin çarpışan güçler arasında kaldığı, içsavaş nedeniyle öldürüldüğüdür. bu savaşı enine boyuna masaya yatırıp tahlil edemedikten sonra, üç kuruş kazanmak için sizi sözlüğe sürenlerle birlikte alayınız cehennemin dibine gidin. onursuz, gurur yoksunu satılık köpekler sizi...

    edit: bu ve bunun gibi konu ile alakalı benzer başlıklar altında ben 4-5 tane bu tipte köpek tahlil ettim ancak gg ve başlıktaki entry'lere fiziksel referans içeriyor gerekçesi nedeniyle burada deşifre edemiyorum. konudan bağımsız olarak bakış açısını aktaran yazarları hedefe koymak değil derdim, öyle anlaşıldıysa özür diliyorum. yalnızca birkaç dakikalık araştırma ile (entry'lerini silmezlerse şayet) bu yazarları tespit etmek mümkün.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap