1 entry daha
  • korkunc bir hizla yayilan yeni network dolandirma yontemi. alan adlari getmyads.com aralik 2015 yilinda kaydedilmis. ıssizligin yuksek oldugu ulkelerde buyuk vurgun yapacaklari belli. ıspanyada en cok ziyaret edilen siteler arasinda ilk 40 arasina tirmanmis.

    dolandirma islemi su sekilde isliyor. 50 dolardan jeton aliyorsun. en fazla 1000 adetten, 50 bin dolara kadar alabiliyorsun. guya her bir jeton icin siten icin belli bir tiklanma hakki veriyorlar. onlar bu verdigin para ile (tabi ki yalan ) guya google twitter facebookdan reklam alani aliyorlar, baska sirketlere satiyorlar ve kar ediyorlarmis. bu sayede verdigin paran her gun icin yuzde 1 faiz ile sana geri geliyor. biriken paranin yarisi hep sistemde kaliyor.

    simdi vurgunun beel kemigi insanlarin daha cok para kazanma hirsi. biriken paralarini insanlar daha fazla gelir icin tekrar jetona ceviriyor. yani sirkette birakiyor. sirket alttan gelen yeni uyelerle para cekmek isteyenlere para aktariyor. yeni uyelerin sayisinda azalma olmaya baslayinca sistem tikanma noktasina geliyor ve iste o gun, sistemi kuranlar ellerindeki paralarla ortadan kayboluyor. bir sure insanlara ozur dileyecekler, su sikinti oldu bu sikinti oldu diye diye kaynar suyu iliklastiracaklar ve bir daha kimse onlari bulamayacak.

    biri size gel uye ol dediginde siktir git diyin, arkadasinizsa ona anlatmaya calisin, sizi zorluyorsa arkadasliginizi bitirin.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap