602 entry daha
  • "somut delil yok"; e zaten ortada somut delil olsa burada tartışılmaz, mahkemeyle çözülürdü. mesela o.j. simpson'ın da karısını öldürdüğüne dair somut delil yok, bazı hükümetlerin devleti soyduğuna dair de somut delil yok, peygamberlerin yaşamış olduğuna da somut delil yok. hatta kendi öz babanın öz baban olduğuna dair bile elinde somut delil yok, kaşın gözün benziyor diye budur diyorsun.

    "ny times yalanladı"; son dönemin en ünlü pedofili vakalarını inceleyin, vatikan'dan epstein'e, westminster'dan operation doublet'e kadar hepsini zamanında büyük medya kuruluşlarından bazıları yalanladı. rıza zarrab'ı da mesela atv aklamıştı, o zaman o da suçsuz?

    "bağlantı kurmak için çok kasıyorsunuz, bunlar anlamsız, normal paylaşımlar"; tamam diyelim ki öyle, bu normal paylaşımları niye paylaşanlar sildiler, bazı hesapları niye tamamen kapattılar? madem bunlar normal, adamların espri anlayışı bu, ortada herhangi bir sorun yok, adamlar neden bunları örtbas etmeye çalışıyorlar?

    "koskoca dünyada herkes bir olup bu işin üstünü mü kapatmaya çalışıyor"; zaten eğer reddit'te bu işin üstü kapatılmaya çalışılmasaydı, bu olay normal bir komplo teorisi olarak geçip gidecekti. comet pizza'nın sahibinin açıklaması "zamanı geldiğinde olayların gerçekten ne amaçla yapıldığını açıklayacağım", size de cuma günü açıklanacak kabataş görüntüleri gibi bir his uyandırmıyorsa bu açıklama, bunca sene boşuna yaşamışsınız.

    "buna inanıyorsanız lizart people'a, amerikan'ın aya çıkmadığına, dünyanın düz olduğuna da inanmanız gerekir"; yani eğer kuran'a inanıyorsan cübbeli ahmetin sattığı kefene, tayyip'e dokunmanın ibadet olduğuna, bağdadi'nin ve fethullah'ın mucizelerine de inanman gerekir gibi bir mantık bu. coğrafya öğretmenin karayiplerin yerini yanlış biliyor diye matematik öğretmeninin 2+2=4 demesinin yanlış olduğunu iddia etmek gibi bir şey bu, aralarında herhangi bir bağ, ilinti, korelasyon yok.

    pedofili çok yaygın bir sapkınlık. sadece ülkemizde değil, bir çok yerde fazlasıyla yaygın. ekonomisi bunun üzerine kurulu ülkeler var lan dünyada. epstein skandalı ve diğer tüm skandallar ilk ortaya çıktığında da "yok yea, olur mu yea" diyenler vardı. bu daha önce dünya üzerinde hiç olmamış, ilk defa ortaya çıkan bir durum değil, yakın tarihte bile onlarca öncüsü olan bir olay.

    bak şöyle düşün, dünya üzerinde seks yapan insan sayısı ile porno film sayısını kıyasla, şimdi de pedofili olanlarla internette çok kolayca ulaşılabilen pedofili içeriği kıyasla, aralarındaki oranı kur, bu içerik varsa, bu içeriği yapan birileri olmak zorunda, dijital veri random olarak bu görüntüleri oluşturmuyor, bazı pedofililer bunu yapıp kayıt ediyorlar. bu bazı pedofililerin bunu yapabilmesi için belli oranda güç sahibi olmaları lazım, ki kısa sürede yakalanıp hayatları kaydırılmasın. direkt olarak clinton'lar işin içinde olmasa bile, onlara yakın ve onların nüfuzundan faydalanabilecek birisi, mesela podesta, bu işin içinde olamaz mı?

    işte ortaya çıkartılan şeyler, podesta'nın pedofili olduğu bilgisiyle, bunu nerede yaptığını araştırmaya dayanıyor. yani bir mekan seçilip mekandan insanlara ulaşılmıyor, bir pedofiliden yola çıkılıp mekana, mekandan diğer müşterilere ulaşılıyor. lan silah başına 12 dolar kar etmek için bu adamların sahra altı afrikasında iç savaş çıkardığına inanıyorsunuz da, milyonlarca satılan ve her bir tanesi yüzlerce dolara satılan pedofili içerik için 20-30 çocuğun hayatını karartacağına mı inanmıyorsunuz cidden?

    olayın içinde clintonlar var mı, obama var mı, trump bağlantılı mı şu etapta bilinemez. ama podesta'nın bir pedofili olduğu, comet ping pong üzerinden kurban veya müşteri bulduğu çok büyük olasılıkla gerçek. bak tekrar hatırlatıyorum, clinton'ın pedofiliden hüküm giymiş epstein'ın lolita express isimli jetiyle orgy island isimli adasına en az 26 kere gittiği kayıtlı bir şekilde biliniyor. ben 26 kere ensar vakfına gitmiş olsam öylesine takılmaya, benden şüphe etmez misin?

    hadi hepsini geçtim, italyan pizza restoranı işletmecisi adamın bile maillerinde bu kadar sauca, pizza, cheese, pasta geçmez lan. bunların neyin şifreli konuşması olduğu biliniyor, tabi bunu sen-ben bilmiyoruz da pedofililer kendi aralarında nasıl kodladıklarını açıklıyorlar. bak maillerin bir kısmı burada;

    https://truthearth.org/…ls-warning-very-disturbing/

    "a pıe ın theır face: gop big tells kid-sex pics he’s too busy to hear their stories of abuse because he was late to thıs important pizza party" lan adam daha ne yapsın, iğfal sırasında videosunu çekip attachment olarak mı göndersin mailde anlaman için?

    yani ortada en az bir adet pedofili yüksek seviye bürokrat, pizzacı olduğu halde washington'ın en etkili 50 kişisinden birisi olan bir pizzacı, bol bol kodlanmış mesajlar ve normal şartlar altında asla olmaması gereken şeyler var. yakın tarihte olmuş ve ortaya çıkmış onlarca skandalı da göz önüne alırsan, "amerika'da pedofili yoktur" demek gibi bir şey bu olayın olmadığını savunmak. tekrar söylüyorum bu mailler olayın clintonlarla falan ilgisi olduğunu kanıtlamıyor, ama clinton'ın 2016 kampanyasının başındaki adamın pedofili olduğunu kanıtlıyor. kalanının ne olduğunu öğrenmek için insanlar her tarafı didik didik etmeye çalışıyorlar. comet ping pong bu olayla alakalı da olmayabilir, ama bu podesta'yı aklamaya yine yetmez.

    tl/dr: elde var podesta, başka ne var o araştırılıyor
537 entry daha
hesabın var mı? giriş yap