2043 entry daha
  • sözlüğe yazmayacaktım ama şu başlık altına gelen ''bizim için her şehit eşittir. sahte gözyaşları dökmeyin. ışid propagandası yapmayın'' diyen döl israflarına bir çift lafım var. ulan sülaleni siktiğimin saray soytarısı, ulan şerefsiz köpek! 15 temmuz şehitlerini ve vatanı için düşen diğer şehitleri ayıran kim? birisine ayrı maaş bağışlayan kim? siktir git bize insanlık öğretme. senden öğrenecek insanlığımız yok katil it, dilsiz şeytan. sanki hiç suçun yokmuş, yıllarca sorgulamadan biat ederek oy veren sen değilmişsin gibi, gelmişsin bir de bize dayılanıyorsun utanmadan, mağdurları oynuyorsun, hedef şaşırtıyorsun. yavuz hırsızlığı siz iyi bilirsiniz tabi, iyi. siz hariç herkes suçlu bu memlekette!

    tüm dünya bunu izledi lan, tüm dünya! sen burada interneti yavaşlat, ayran muhabbeti yap. o askerlerin başına gelenleri değiştirebilecek misin? türk ordusunun imajını değiştirebilecek misin? sülalesini siktiğimin devekuşundan hallice aktrolleri de gelmiş hala uzunu yalama yıkama derdinde burada. ölen canlar umrunda değil, yeter ki uzuna laf gelmesin, yeter ki rantlarına bir şey olmasın. eminim bu kadar beddua, küfür ve vebal sonrası sen hala cennette huri sikeceğini zannediyorsun şimdi? duble yollar fırat köprüsünde kurtarır belki sizi. milyonlarca gencin üniversite sınavında hakkını yediniz, binlerce insanı suçsuz yere hapislere attınız, yüzlerce insanı sokaklarda sakat bıraktınız, onlarcasını öldürdünüz. sen mi bize insanlık öğretiyorsun köpek? kul hakkı lan, kul hakkı! hiç mi korkmuyorsunuz lan ahirette hesap vermekten?! bir de kendine ''müslüman'' diyorsun! 15 senedir hırsızları savunuyorsun lan!

    sikine yüzük takan, yıllarca ışid ile petrol ticareti yapanlara oy verenler siz değil misiniz? daha dün ışid'dan sorgulanan insanlar aynı gün içerisinde serbest bırakıldı. hemen savundunuz ''ama masumiyet karinesi'' diye. lan döl israfı! son 15 yıldır önüne geleni ergenekon, balyoz, fetöden içeri alırken neden hiç ''masumiyet karinesi'' diye ortalıkta dolanmadınız?

    allah belanızı versin lan. allah belanızı versin. allah belanızı versin. 15 senede ülkeyi ne hale getirdiniz. allah topunuzun belasını versin. yüzsüz arsız köpekler sizi.
6170 entry daha
hesabın var mı? giriş yap