11 entry daha
  • parasının kuruşu kuruşuna değdiği bir hede. 53.58tl'ye denk gelen aylık ücretinin her kuruşu helal olsun.

    yıllardır bir soruda takıldığımda internete yazdığımda bu chegg karşıma çıkar dururdu. üye olmadığın için cevabı bulanık gösterir, bu hal de insanı kahrederdi.

    iki ay önce bir ödev yetiştirmem gerekiyordu, dayanamadım mecbur parayı basıp aldım. bir ay sonra iptal ederim diyordum ama şu durumda elim ayağım oldu bu site. üyeliğin sunduğu birkaç özellik var. birincisi ders kitaplarının solution manuellerine erişebiliyorsunuz. burada sorular gayet net ve doğru bir şekilde çözülmüş oluyor. diyelim ki buradan anlamadınız o zaman mutlaka aynı soru question and answer kısmında sorulmuş oluyor. burada oldukça detaylı çözümlere ulaşabiliyorsunuz. o da olmadı ayda on beş soru sorma hakkınız var. sorunuzu sorunca da en geç bir iki gün içerisinde cevap alabiliyorsunuz. bir de online tutoring var. burada da bir konuda takıldığınızda online tutor seçip birebir ona konuyu ya da soruyu anlattırabiliyorsunuz. ancak bu ekstra ücrete tabi. üyelik sadece belirli bir sürelik deneme sürümü gibi bir şey sağlıyor. örenğin bir soruda takıldığımda online tutor bulmak istediğimi söylemiştim. dört tane tutor girip beni kendilerine çekmeye çalıştılar.* bu benim en iyi bildiğim konu, merak etme süper anlatacağım vs.

    hesabı birden çok kişi kullanabiliyor ancak iki kişinin aynı anda girmemesi lazım. girildiği takdirde hesabınızı engelliyorlar.

    şuan üyeliğim devam ediyor, eğer herhangi bir sorunun cevabını isteyen olursa yollayabilirim.

    edit: üyeliğimi dondurdum 18 haziranda üyeliğim bitecek.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap