4 entry daha
  • bir kadın olarak, benim icin dünyanın en mantıklı erkeklerindendir.

    kanunun bu konuda yaptirim uygulaması da bunun bir göstergesi. bugun haberlerde gördüm, bir okul servisinden (minivan tarzı) 48 tane cocuk çıktı. şoföre 199 tl ceza verildiğini söyledi. gördüğünüz gibi kanunlar böylesine laylaylom. o yüzden o kısmı takmıyorum.

    bence en mantıklı olma konusuna gelirsek; dogum gunu, sevgililer gunu, ebesinin gül'ü gunu falan. hepsi mutsuz hayatlarınıza anlam katmak icin bize yaftalanmis günler bence.

    doğduğun gunu sen niye kutluyorsun ablacim? sorarım, sana n'oluyo? acısını çeken annen kutlasa anlicam, varsa kapıda ecel teri döken baban, o kutlasın yine olumlu. ters geldin diye yusuf yusuf atan eben olsa? e hadi ona da tamam. peki ya sana n'oluyo küçümen?

    sevgililer gününü gommeye gerek bile duymuyorum. hep o sosyal mecrada paylaşma tutkusu, biliyorum. çaktırmam rahat ol sen pelinsu.

    yıldönümü; evet bunu ilk kim buldu bilmiyorum lakin, "eşreflen bugun ilk fotomuzu çektiğimizin seneyi devriyesi" diyen hemcins taniyorum ben. niye? neden? ne acılar cektiniz siz yavrularım? esref dün yedigi yemeği hatırlamıyor, esref en son ne zaman banyo yaptigini hesaplamak icin on dakika düşünüyor. esref zavalli, esref şaşkın.

    aranizda "biz ozel gün kutluyok, iliskimiz 40 senedir sağlıklı devam ediyo hehe her gece kokojambo, sırrı bu" diyip nirvana'ya ulaşansınız varsa açıklasın. ya da hepiniz susun. pelinsu ilk sen sus.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap