• büyük resmi gören bir arkadaş. sayın cumhurbaşkanımızın kandırılmalarını, u dönüşlerini, tüketime dayanan politikasını, pkk'ya zamanında kucak açmasını falan filan hem büyük resimden görüp dış mihrakları suçluyor.

    çiftçiyi bitirirken, tüketime teşvik ederken, mengi mengi diye pkklıları içeri sokarken, valilere "dokunmayın" derken, birkaç asabi işidliyi hastanelerimizde tedavi ederken, balyozun savcısı olurken, fetö'ye istedikleri herşeyi verirken sayın cumhurbaşkanımızın boğazına bu yahudi lobileri tarafından bıçak dayanmıştı.

    azıcık aynaya bak be aslanım. biz ergenekon kumpas derken darbeci olduk, siz fethullah hoca efendi derken biz fetöcü dedik diye zamanında dinsiz olduk, siz teröristlere kardeşim derken biz terörist onlar böyle olmaz derken kan sevici olduk, ekonomi üretime yatırım ile gelişir beton ve dış borçlanma ile gelişmez derken yatırımlarınızı kıskançlık ile bakan insan olduk.

    şimdi dolar fırlarken, ordumuz işid ile savaşırken, esed kalleşi esad kardeşim olmak üzere iken, içeri alınan pkk sırtımızdan teroristlik yaparken(allah allah neden acaba), fethullah hoca efendiniz fetö olduktan sonra dersiniz dış mihraklar dış mihraklar.

    yahudi lobisi de elbette var ama o adamların her dediğini yaparken bıçak dayamadılar boğazınıza
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap