20 entry daha
  • çevremdeki 'iyi niyetli, kandırılan' akp'lilerle sohbet ediyorum ve başka oy verecek biri olmadığını terörist hdp'ye mi yoksa onu destekleyen kılıçdaroğlu'na mı oy verelim diyorlar. he mhp dersen zaten tayyip'in bir numara küçücüğü ona vereceğimize tayyip'e (akp) oy veririz diyorlar. dedim ki;

    hdp bu ülkede iktidar olsa maksimum yapabileceği şeyler; pkk'lıları saraylarda ağırlar, pyd liderini sarayda ağırlar, apo'ya 'sayın', şehide 'kelle' derler, pkk'lı teröristleri sınırda halaylarla karşılar, siyasi uzantılarını meclise sokarlar... "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" deyip, andımızı kaldırılar, "ne mutlu türk'üm" demek de ırkçılık olur...

    chp gelse ne yapar? hdp'nin mecliste kalmasını kazanç olarak görüp, kılıçdaroğlu yönetimi sırtını tıpkı tayyip'in 15 yıldır yaptığı gibi batıya dayar. çözüm süreci başlatır, pkk o ara silah filan depolar, kuyu hendek mendek kazar sonra bizi patlatır. ekonomik kriz olur, abd'den kurtarıcılar gelir.

    mhp gelse ne olur? ohal bir ömür devam eder, dış politikada herkese kafa tutulur. şehitlik yüce bir mertebedir ama kendileri 534564654 tane korumayla gezer. silahlı mücadeleye devam deyip dağ taş bombalanır, asıl problemin istihbarat olduğu görülmez. tarikatlar yol alır, devlet kademesine bıyıklılar yerleşir.

    ee dedim bunların hepsi zaten tek bir dönemde yaşanmadı mı? daha neyden korkuyosun? en azından seçeneklerden sadece birini yaşayalım.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap