23 entry daha
  • dün bunu kardeşime aldım. telefona dair fikirlerimi paylaşayım dedim.

    telefonu gören herkesin anlayabileceği üzre asus bu model ile tasarım anlayışını değiştirdi. bence oldukça olumlu bir değişim bu. ayrıca malzeme kalitesi ve işçilikte de iyileşme olmuş ama benim gibi ayrıntıları inceleyen ve ufak kusurları kafaya takan kullanıcıları tam anlamıyla memnun edebilecek bir ürün değil asus zenfone 3. ses ayarı yapılan tuş biraz sallanıyor ne yazık ki... tuş olması gerekenden küçük yahut tuş için ayrılan kısım olması gerekenden büyük olmuş. küçük fakat tasarımın güzelliğine gölge düşüren bir işçilik hatası... her neyse. özetleyeyim telefonu:

    -ekran iyi. kullanıcının parlaklığı ayarlaması için sunulan aralık gayet makul.

    -arka kamera aydınlık ortamlarda, gündüz iyi. karanlık,loş ortamlarda başarısız. bir sürü özelliği var kameranın. 4k kayıt, ağır çekim, gif yapma vs. mevcut. bu özellikler meraklısını sevindirecek nitelikte.

    -telefonun hoparlörü kaliteli. kutu içeriğine dahil olan kulaklık da öyle. telefonun en başarılı olduğu konu ses muhtemelen. hoparlör ve kulaklık kalitesi beni tatmin etti.

    -günlük kullanım esnasında takılma vs. yok. menü geçişleri sıkıntısız. uygulamaların ve telefonun açılış kapanış süreleri kısa.

    zenfone 3'ün bulunduğu segmenti dikkate alacak olursak tercih edilebilecek bir cihaz olduğunu söylemek hata olmaz. fakat telefonu ''fotoğraf için tasarlandı'' sloganıyla pazarlayıp da böyle sıradan bir kamera kullanmaları beni şaşırttı doğrusu. ancak yine de tavsiye ettiğim bir telefon.
    asus-zenfone 3
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap