7 entry daha
  • buyrun benim.

    soruları alayım.

    edit: özelden soru yağmuru geldi. hepsini cevaplamak mümkün değil. burdan yazalım bari.

    bak kardeşim ülkede kimse babadan ak partili değil. zaten 14 yıllık parti. insanlar niye oy veriyor ben gibi. 1.si istikrar ve ekonomi. 2.si çomar diye asagilanmak ters teptiginden( koyun koyun dediniz koyduk).3. erdoğan'a olan sevgimiz. ama ana mesele ekonomiydi. 4 ayda dolar %30 üzerinde arttı. yani ben o kadar fakirleştim. benzin aldı başını sonbaharda lpg 1.96 idi. su an 3.00. maaş zamları ortada. teror diğer yandan.

    şimdi gündem ekonomi olmalıydı. ama su an varsa yoksa başkanlık. emin ol ilk refah partisi ,sonrası ak partiden başka partiye oy vermeyen ben ilk defa bu kadar karşı olduğum bir şeyle önüme geldi. ülke güllük gülistanlık olsaydi başkanlığa evet derdim. ama su an ne yeri ne zamanı. cevremdekiler de ben gibi. ve ben eminim %43 üstünde evet alamayacak. ( troll olup olmadığımı eski entrylerimden görebilirsin. 2010 a kadar bakarsanız trol olmadığım ortaya çıkar )

    peki başkanlık değil de genel seçimler oldaydi bu sefer verirmisin diye bir soru geldi.

    cevap çok basit.

    tek cevap ekonomi. insanlar fakirleşmeye devam ederse ak parti felan kalmaz. kimse de oy vermez. dsp %32 oyla iktidara geldi. ekonomi bozuldu %2 ile bir sonraki seçimde yok oldu. bu yeterli sanırım.

    bence reisi danışmanları yanıltıyor. ve bunu bilerek yapıyorlar. içerde hala feto kalıntıları çok kritik yerlerde. başkanlık baskısının bende mantıklı izahı yok.
242 entry daha
hesabın var mı? giriş yap