• anadolu ateşi türkü yarışması'nın final programından bir önceki haftaya (08/01/2005 tarihli program) ait programda yaptığı kapanış anonsu ile kimi izleyicileri(ni) büyük üzüntü ve hayal kırıklıklarına gark etmiş, dakikalarca aşağıdan yukarılara akan yazıları umut dolu beklentiler ile seyretmelerine sebep olmuş bayan sunucudur. efendim şöyleki; sayın şar kapanış anonsu içerisinde 'az sonra anadolu ateşi dans grubuna ait gösteriyi seyredeceğimizi belirtmiş' olmasına rağmen umut dolu beklenti sahiplerine ateş basmasından öte bir aktivite gerçekleşmemiştir. aşağıda konuya açıklık getirecek olan dialog görülebilir.

    " yarışmacılardan biri elenir, hüzünlü konuşmalar yapılır... programın sonuna doğru kapanış anonsunu yapacak olan ve hayranlıkla izlediğimiz yeliz şar'ın dudaklarından (oooff ooofff) dökülen cümleler neticesinde izleyiciler enfes bir dans gösterisi için heyecanlı bir bekleyiş içerisine girerler...

    yelizşarfun 1- ahaaa!! dur lan değiştirme sakın anadolu ateşi'nin gösteresi başlıycakmış

    yelizşarfun 2- tamam abi değiştirmiyorum. duydum.

    1 - olum anons etti ya yeliz!! anadolu ateşi çıkacak şimdi.

    2 - iyi yaa abi ben de duydum dedim.

    1 - haaa pardon!! duydum mu dedin? duymamışım..

    2 - töbe töbee.. neyse.
    (biraz zaman geçer)

    2 - abi bu ne ?

    1 - ne ne ?

    2 - baksana program bitiyor.

    1 - hahahahaha . çok safsın lan. uyanık olum bunlar. sen de hiç bişey bilmiyon haa. şimdi bunlar böyle programı bitiriyor gibi yapıp ondan sonra 6 dakka reklam vercekler. sonra da anadolu ateşi çıkıp gösterisini yapcak. sonra bi daha bitecek program.

    2 - yok devenin hörgücü. bitti işte program.

    1 - olum. kanun var, rtük var, reklam sınırlaması var. eee bi de adamların para kazanması lazım. o yüzden böyle.. hem sen de duydun anons yapmadı mı yeliz kapanışta? az sonra anadolu ateşi karşınızda falan diye.

    2 - doğru diyorsun. dedi. 6 dakka mıydı reklam? iyi bari bişey değimiş... izleyelim de aniden başlar maşlar gösteri kaçırmayalım.

    (yaklaşık 8-10 dakika kadar sonra)

    1 -hah bitti!!. sesini aç biraz

    2- açıyorum.

    1- aç aç..

    2- bu ne ?

    1 - a takımı.!! nasıl ya??

    2 - eee anadolu ateşi çıkmadı.

    1- lan kanal mı değiştirdin arada kaçırdık mı ?

    2 - oohaaa abi yani.. yanımda oturuyorsun. ne kanal değiştirmesi.

    1- biliyorum da hani anadolu ateşi lan ?

    2- ne biliiim yaaa "çıkcak" demişti

    1- dedi evet.

    2- a takımı'na mı çıkacaklar acaba.?

    1- hassi... saçma salak konuşma lan.

    2- iyi de yeliz dediki...

    1- hımm... işte olum hayat bu. cam kırıkları gibi batar insanın yüreğine hayalkırıklıkları.. ve kulakların boş uğultular ile çınlar... hiç beklemezdim böyle birşeyi yeliz'den şerefsizim. kandırıldık galiba. ahh ulan ahhh. oysa ben nasıl da severek izliyorumdum. neydi bee!! taa aşkına eşkiyalar zamanından beri izlerim ben o'nu. heyhat !!!

    2- yaaa yapma yaa. beni de ağlatıcan. dur hemen ne bilip bilmeden konuyorşun. böyle ucuz olmamalı, bu kadar erken ahkam kesmemeli. bekleyelim derim ben. yeliz hanım demişse çıkacaktır illaki. duyuyor musun abicim? pes etmek yok. gerekirse sabahlarız. gerekirse tuvalete bile nöbetleşe gideriz. hattaa hiç gitmeyiz. unutmaki hemen çıkanı herkes izlermiş. asıl meziyet hiç çıkmayacak olanı sanki çıkacakmış gibi beklemektir.

    1- kalk lan kalk salak ne diyorsun saat yarımı geçiyor. kalk kapatcaklar zaten. yürü gidelim.

    2- haaa?? ne ?? tamam dur şunu da içeyim kalkalım.

    ..rivayet odur ki; o geceki anonstan sonra anadolu ateşi dans grubuna dair en küçük bir ize rastlanmamıştır atv ekranlarında.. "
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap