15 entry daha
  • sırf çağan ırmak'ın kabuslar evi efsanesi'nde geçen evin fragmanda olmasıyla ilgimi çekmiş korku dizisi.

    yalnız cin temasından ne nemalandınız be arkadaş. türk korku filmi deyince başka hikaye neden yok?

    piyasadaki tüm türk korku filmleri istisnasız illa ki cine bağlanıyor. kabuslar evi hariç.

    biraz yabancı korku filmi izleyin. holywood yetmiyorsa uzakdoğu ve kore filmleri izleyin. ama artık size de gına gelmedi mi "cin"'lerden.

    bak uzağa gtmeye gerek yok. kabuslar evi'ni izleyin yeter. adam her bölümde yol göstermiş.

    gerilim deyince bunun uzaylısı var, azraili var, kurt adamı var, hayaleti var, reenkarnasyonu var. kısacası kabuslar evi'nin her bölümü farklı konseptte yol gösteriyor size.

    ama ne yapıyorsunuz? ver alttan gerilim müziğini, karanlık mistik bir ortam yarat, sessiz sessiz giderken "bööööööö" diye kanlı suratlar ekrana girip bağırıp korkutsunlar. yani arkadaşım "gerilim filmi" böyle bir şey değil. eski lunaparklardaki korku tünelinden daha farklı birşeyler yapmalısınız.

    girin google'a "türk korku filmleri" yazın. gelen tüm listelerde sıralanan filmler şunlar : dabbe, 3 harfliler, siccin, ammar cin tarikatı, cin karası, musallat, berzah cin alemi, mihrez cin padişahı, semum, el-cin.....

    kısacası yok başka mevzu di mi? yapmayın arkadaşım çekmeyin "cin" temalı filmler artık. hobi olarak da yapmayın.

    edit : entryi yazdığımda haberim yoktu. üç harfliler: marid, üç harfliler 3: karabüyü, siccin, siccin 2, siccin 3, musallat, musallat 2 filmlerinin yönetmeni alper mestçi yapmış bunu da. alperim yapma evladım etme evladım. cine takmışsın bozmuşsun kafayı. çarpacaklar göreceksin bir gün. hayal gücün sadece bu mu? ha pardon bir de bol küfürlü sabit kanca 1-2 ile de malı götürmece var arada. piyasayı iyi kapmışsın da ortada bir eser yok be çocuk ! parayı götürmenin yolunu bulmuşsun, elde recep ivedik örneği var tabii. nasılsa türk izleyicisi ancak bunları izler değil mi?
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap