7 entry daha
  • öle bir güç yok bir kere onu bir geçin. ancak bu mazeret olarak kullanılır. zaten ışıda destek vermiş ülke olarak görülüyoruz. nasıl rte, ota boka fetö mazeretini sürüyor. onlar bunu yapmaz mı sanıyorsunuz? bu konulardaki son entrylerimde söylüyorum. nato üyeliğimiz tehlikeye atılıyor. nato üyeliği, aman canım ne olacak, diye geçiştirilecek konu değil. götümüzün dibindeki ülkelerin hali ortada. rusya müttefik falan da olamaz. rusya ve çin ekonomisi güçlü ülkeler. onlar dalgasına bakar. türkiye'den onlara fayda gelmeyeceği belli. hiç biri arkamızda duramaz. bunları neden söylüyorum. çünkü ülkemiz, her ne kadar yönetenler farklı söylese de, bombok bir durumda. ekonomi bitmiş, taşıma suyla değirmeni döndürüp bir mucize bekliyoruz düzelmesi için. sanayin yok, tarımın kısıtlı, kısıtlanmış, kısıtlattırmışsın. ülkede dönecek ufak çaplı bir çatışma ortamı bizi bitirir bu yüzden. ayakta duracak hazırlığın yok.

    aklını başına toplasın şu cumhurbaşkanının danışmanları. düzgün politikalar öne sürsünler. daha ılımlı olması lazım. "ılımlı" deyince bunların tayfa "göt yalamak" anlıyor. hayır efendim, atar gider yapma mesela. tehdit vari cümle kurma! ellerine koz verme! terör yanlısı gözükme!

    cidden ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum rtenin. önce ülkenin yarısını düşman belledi, sonra rusya'yı düşman belledi. hadi rusya tek bir ülkeydi, sonra avrupa'nın tamamını düşman belledi, araya amerika da kaynadı. herkesin türkiye'nin süper güç olmasına karşı olduğunu iddia ediyor ama ortada türkiye'yi süper güç olduracak bir şey de yok. mahalle aralarında hala bizim 90'larda "bor efsanemiz" konuşuluyor, "doğuda her yer petrol" mitleri dillendiriliyor. ancak realitede böyle bir durum da yok, varsa bile bor veya petrol çıkarmaya ve işlemeye dair bir hamle de yok. ayranımız yok içmeye, tahtırevan peşinde koşuyoruz.

    yalvarırım artık net bir politika belirleyin! şu ülkeye huzur sağlayın ya!

    alttaki mal değneği için edit: hiç bir ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı vs. saldırılardan sonra, türkiye bu kafayla giderse sokağa bile çıkamaz diye konuşmadı. o ülkelerin hiç birinde, askerleri otobüsün içinde havaya uçurulup katledilmedi, hemde şehir merkezinde! parlemento binasına saldırı yapıldı diye bahsediliyor ama aslında o parlemento binasına yapıldığı konusunda şüpheleniliyor. olayın gerçekleştiği yeri sana şöyle anlatayım. cebeciden tbmm'ye giderken meclise döndüğün ışıklar var ya hah ondan bir önceki ışıklarda olmuş olay, adamların ülkesinde 10 yılda bir böyle bir şey olduğu için parlemento binasına saldırıdan şüpheleniyorlar. muhalife, muhalif olmaktan başka bir sike yaramayan beyninizi ya kullanmayı öğrenin ya da kullanmayın. ayrıca ingiliz kraliçesi ola ki tehdit vari sözler söyledi, ülkesinin parasının değeri azalmıyor. senin meclisinin çaycısı bile ters bir laf etse, dolar 10 kuruş oynuyor lan, dallama. 3 aylık ohal dönemi oldu 9 ay! o ohal bir kalksa ülkenin onda biri iflas edecek, ohal içerisinde "iflas etmek yasak olduğundan!!!" iflas edemiyorlar. seni küçük tarla faresi!
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap