27 entry daha
  • adını sen koy'un senaristi mi varmış lan? ben öyle spontan takılıyorlar sanıyordum, çok şaşırdım.

    neyse geyik bir yana, sözlüğün eski güzel günlerinin hatırına tanım da gireyim; mikimde olmayan eylem. öncelikle yerli dizi zaten izlemiyorum, kalitesizliğin süre ile alakası yok. leyla ile mecnun çok uzun geldiği halde izledim, kısa olsa gene izlerdim. senaryosu kısalınca arka sokaklar san francisco sokakları'na dönmeyecek.

    ikincisi daha önce yazılmış zaten bu işin içinde set ekibi var, bir sürü başka insan da var. eylem ekip işi olarak yapılsa daha anlamlı olur. oysa burada bazı arkadaşlar yazmış senarist set ekibine kötü davranır, diğer senaristlerin arkasından konuşur. klasik türk kafası. o zaman da bi bok olmaz, seni de arkandan vururlar, yerin çabuk dolar. ama belki iyi olur, bakıyorum listede hep popüler dizilerin senaristleri var. belki gençlerle taze kan gelir sonrasında.

    üç; millet izliyor amk. ne versen yiyor. saat 8'de başlayıp 12'de biten diziyi izliyorlar lan. valla leyla ile mecnun'un bile ikinci yarısını ertesi güne bırakırdım ben. yarın iş var, uyumam lazım. ama işsiz de çok herhalde ülkede, onları da böyle uyutuyorlarsa demek. neden ben işsizim diye düşünecek yerde behlül bihter'i düdükledi mi derdinde.

    edit: "kompozisyon bile yazmamışsınız, siz ne anlarsınız". şekerim tabii ki anlamıyorum yoksa ben de senarist olurdum. ben senin hizmeti sunduğun kişiyim. beğenmezsem tabii ki yorum yapacağım. pastacının nasıl pasta yaptığını da bilmiyorum ama bilmiyorum diye bokum gibi pastayı yemem, güzelse yerim. "sen ne anlarsın pastadan" deyip kendini düzeltmezse müşteri kaybeder. bu kadar. hayır sanki yazarken türevli integralli formül giriyorlar da oradan senaryo çıkıyor, "sen ne anlarsın yazmaktan". e sonucu görüyorum evladım.
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap