• kavga etmeseler iyi olur..
    zira, her ikisi de kırıldıklarında soğuk, kırık bir kızgınlık bulutu gibi* bir köşeye çekilip somurturlar. ve birbirlerinden inatla* vazgeçmeyecek olmalarına rağmen bir türlü karşı tarafla iletişim kuramazlar. mesele gurur değildir, anlayışsızlık da değildir. sadece öyle çok değer verir, öyle çok bağlanırlar ki, karşılarındakinden de aynı şeyi beklerler. bu kadın ya da adamla ilişkiye girmek kendini ona vermektir. çok şımartır, çok sevgi verir, çok üstünüze düşerler, ve mutlaka karşılık beklerler.
    sonuçta siz karşılık vermeseniz de sizi seveceklerdir belki, ama o zaman bu bir "ilişki" olamayacaktır onlara göre. kendisi sevdiği kişi için dağları deliyorsa, ondan da benzerini bekleyecektir.
    kavga etmezlerse sakin, sessiz ve maalesef tembel bir çift olurlar. uyumlu ve ahenkli bir yaşamları vardır. ne kimse girer hayatlarına ne de kimse çıkar.
    karşılıklı inatlaşmadıkları sürece de dünya savaşı çıkmaz.
    kendilerince sadakate aykırı bir durum olduğunda kuvvetli (bkz: vezüv) (bkz: etna) (bkz: atom bombası) tepkiler verebilirler*. bunun dışında makul, mantıklı, sevimli tiplerdir.
    kırmamak, kızdırmamak lazımdır. (kızdırmak çok zordur gerçi, venüs sabrı sizin de sabrınızı dener).
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap