2 entry daha
  • nip açısından çok da dramatize edilmemesi gereken maç. evet bu maçı kaybederlerse çok muhtemel olarak nip dağılacak, oyuncuların tamamı ya da büyük bir kısmı gönderilecek. son 1 yıldır nip hiç bir turnuvada varlık gösteremiyor ve minore dahi katılamamak onlar adına büyük bir felaket.

    ancak nip'in durumunu space soldiers maçı özelinde dramatize etmek çok doğru değil. zira nip space soldiers'dan çok daha zayıf 2 takıma kaybederek bu maça geliyor. gününde bir space soldiers ile formda bir nip arasında oynanacak bo1 maç'ta dahi space soldiers'ın nip'i yenmesi çok şaşırılacak bir durum değilken çökmüş durumdaki bir nip'i yenmek o kadar da dramatize edilmemesi gereken bir husus.

    zaten nip dağılacaksa onları dağıtan takım space soldiers olmayacak, son maçı oynamak bir şeyi değiştirmez. önceki 2 maç daha felaket onlar adına.

    bana göre space soldiers hem şansız hem şanslı bir eşleşme yaşadı, şansızlığı şu ki nip ölümüne oynayacak bu maç çünkü farkındalar kötü sonucun nelere yol açacağını. şanslı tarafı şu ki space soldiers bu maçı kazanırsa sonraki maçı da kazanma yolunda büyük bir psikolojik üstünlük sağlayacak. zira yendikleri takım sonuna kadar mücadele edecek bir nip olacak.

    maçın space soldiers açısından önemi en az nip kadar büyük, yetenek vaad eden bir türk takımı değil space soldiers. oraları çoktan geçti, potansiyelini zaten çoktan ispatladı, artık büyük oynayan bir takım. bu arenada kendini ispatlamış ve artık seviyesini daha üstlere koymak istiyorlar. bu anlamda da majör yolu onlar için çok önemli.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap