821 entry daha
  • daha hala 23 kişiyle birlikte olmanın (kadın veya erkek) erdemlilik olduğunu savunan denyolar olduğunu fark ettirmeye devam ettirir.

    "yurdum (ve sözlük) erkeklerinin birçoğunun sevişebilmesi için ya para vermesi, ya tecavüz etmesi gereğini acı acı gösteren bir kızdır aynı zamanda başlığına girilen entry'lerle...
    23.05.2017 18:55 kozniku"
    kafayı sevişmekle bozmuş feminist budalalığından siz de bıkmadınız mı? aklında hep tecavüz var. bu açıdan bizim sonradan olma islamcı kesime benzetiyorum. onlar da her lafı sevişmeye bir şekilde getirirler. hem o islamcılar ahlaksız hem de siz feministler ahlaksızsınız. 23 kişiyle birlikte olmanın nesini savunuyorsunuz harbiden, bu kadar mı raydan çıktınız? ama dur, feminist bakış açısı sadece kadınları her durumda korumayla ilgilidir. başlığı erkek olarak düşününce acaba ne yazacaktı feminazi kesimi?

    bu başlıktaki en komik entry kesinlikle bu. 23 kişiyle birlikte olan kişiyi medeniyet yolunda dört nala koşan insan olarak tanımlamak için herhalde çok çağdaş olmak lazım. ileri demokrasi hesabı herhalde, ileri çağdaşlık durumu. açıkçası cinsel özgürlükten anladığınız önünüze gelenle yatmaksa, hatta bunu medeniyet kriteri kabul ediyorsanız fabrika ayarlarına geri dönmenizi tavsiye ederim, devreler yanmak üzere.
410 entry daha
hesabın var mı? giriş yap