13 entry daha
  • otel kısmı mükemmel bir mimariye sahip tesis. odaları, binası, restaurantı, hamam sauna bölümü, dış alanları, nehiri gerçekten çok ilham verici. aquapark kısmı ise oldukça geniş ve çeşitli ama yine de bana ikinci gün biraz sıkıcı geldi. yani bir gün içinde tüm aquapark alanını test etmek mümkün. 5d sinema, typhoon coaster gibi aktiviteleri çok beğendiğimi de söylemeliyim. ayrıca aquapark alanında canlılarla yapılan ve bazı su altı aktiviteleri ücretli.
    otelin kendi animasyon ekibi mi yoksa dışarıdan gelen dansçı gruplar mı bilemiyorum ama akşamları ağzım açık halde şovlar seyrettim. çok başarılıydı.
    otelde yeme içme fiyatlarının ekstra pahalı olduğunu düşünmüyorum. mesela bir mado'daki fiyatlardan daha pahalı bir fiyat söz konusu değil. bir türk kahvesi 8-9 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
    fakat tesis konaklama ücreti pahalı bana göre. yani rixos'un ultra herşey dahil çalışan bir oteli'nden daha pahalı fiyatları var. üstelik yarım pansiyon konaklama sadece. parayı daha çok gösterişe veriyorsunuz denebilir.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap