72 entry daha
  • pokemon olup camdan atlamaya kalkanlarin ulkesinde daha nice "do it yourself" deneyimine neden olmus film.

    yasamlarindaki bunalim ve sikintilar yuzunden kendini darlanmis hisseden yurttaslarimiz da filmden esinlenerek kafayi goklere kaldirip, isaret istemisler, tanridan ses vermesini, orda oldugunu hissettirmesini, mevzuya hakim olmasini beklemislerdir. bagimsiz bir arastirma sirketinin yuruttugu calisma asagidaki esef verici sonuclari ortaya koymustur:

    - filmden sonra arabasina atlayip bir yandan tanriyla monologa giren bir yandan da gazi kokleyen kisilerin yuzde yetmisi ancak elektrik diregi, su dagitim minibusu, gs store tiri, viyaduk ve benzeri nesnelere carparak durabilmistir.
    - bu kislerin yuzde 30 u asiri alkollu oldugundan aracta sizip kalmistir. (kendinden gecmeden once kufur edenlerin orani belirtilmemistir.)
    - geri kalan yuzde yetmisi, arabadan inerek haykirmaya devam etmis, ve bir isaret beklemistir.
    - bu kisilerin yuzde 2 sine ne tesaduftur ki o anda bir cep telefonu mesaji gelmis, ancak bunlar "saksuka melodisi icin, saksuka yaz hedehodoye gonder. polifonik icin psaksuka yaz.", "merhaba ben polat, otuz yasindayim, samsunluyum.", "iddaa programi cebine gelsin" ve turevi mesajlar ile muhtelif iletim raporları oldugundan, kisilerin dogaustu deneyim hayalleri bir baska bahara kalmistir.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap