28226 entry daha
  • gördün mü ne büyük olduğunu beşiktaş'ın ? nasıl bir korku unsuru haline geldiğini idrak ettin mi bugün ? yükselişini iliklerine kadar hissettin mi ?

    ben bu platformun 13 yıldır okuru, 7 senedir de kullanıcısıyım. ilk defa sol frame'i bu halde gördüm. saat 17.30 civarı, frame'deki 50 başlığın 34'ü şenol güneş 'le ilgiliydi. twitter'da türkiye gündeminin ilk 4 basamağında şenol güneş vardı. bu kadar ağır tek yönlü gündemi 15 temmuz gecesi gördüm sadece.

    futbol diye bir spor yokmuşcasına sesleri kesilen tüm futbol taraftarları yağmur yağdığında ortaya çıkan solucanlar gibi nasıl çıktı meydana. 2 yıldır kendilerini futboldan soğutan beşiktaş'ın belini bükme ihtimalleri bile onları nasıl heyecanlandırdı gördünüz değil mi ?

    nasıl özlemişler eski günleri. beşiktaş'ın sadece fenerbahçe ve galatasaray kötüyken şampiyon olabildiği yılları nasıl özlemişler. hakkı yenen beşiktaş'ın susup oturmasını, onun üzerine basıp geçmeyi nasıl özlemişler. reytingi ve müşterisi daha fazla olan iki takımın taraftarının asil insan, diğerlerinin önemsiz addedildiği günleri nasıl özlemişler.

    şimdi keyiflen beşiktaşlı ! zira ben bu gece bir şampiyonluk daha kazanmış kadar keyifliyim. düşün şimdi;

    geçmişte beşiktaş'ı iki yıl üst üste şampiyon yapmamak için seferber olanları, 2004'te beşiktaş'ın hakkını yiyenleri, 92-93 sezonunda olanları, feda sezonu'yla alay edenleri, iflasa giden beşiktaş'a bir tekme daha atanları, statsız beşiktaş'ı olimpiyat stadı'nın bataklığına mahkum edenleri, "inönü stadı'nın yerine park yapılsın" diyenleri, "gezici çarşı'dan ötürü beşiktaş ligden düşürülsün" diyenleri, oyuncularına maaş ödeyemeyen beşiktaş'a "kafamı kızdırmasınlar en iyi oyuncularını alırım" diyenleri, "beşiktaş böyle giderse herkes digitürk'ünü iptal eder" diyenleri, ligi yöneten medya patronlarını, "duayla himmetle" takım ayağa kaldıranları, kumpasla beşiktaş'ın tertemiz kupasına göz dikenleri, beşiktaş'ın hakemler sayesinde şampiyon olduğunu iddia edenleri, her ortamda beşiktaş'ı veya beşiktaşlı'yı küçük görmeye cüret edenleri bi' düşün.

    geçmişte düşlerini çalan herkesin hayallerini yıkmaktasın şimdi sen. 70 m. €'ya kurduğu kadroları yıkmaktasın. yaratılan hakem algılarını, takım içinde karışıklık var gibi gösteren medya algılarını yıkmaktasın. sahte kabadayıları, külhanbeylerini, medya baronlarını, 50 milyon destekçisi olan iki tiranı yıkmaktasın sen. büyüklük kavramını kökten değiştirmekte, yıkılması ve hatta sarsılması mümkün olmayan bir taht inşa etmektesin. kadrosu da değişse, hocası da değişse, başkanı da değişse sarsılmayacak bir temelin atıldığına şahit olmaktasın şuan. mutlak üstünlüğünü herkese kabul ettirmekte, bunu kanıksamalarını sağlamaktasın. her şeye rağmen durdurulamayansın.

    geçmişte beşiktaşlılar'ın boynunu büken her olay için, çalınan her şampiyonluk, elimizden çekilen her derbi galibiyeti için, önümüze koyulan her taş, beşiktaş'ın üzerine basmaya çalışan her ayak için, bizi bitirmeye çalışan herkes için; gücünü bir kez daha topla. çünkü onların üzerinden bir daha geçeceğiz bu sene. hırsını diri tut. iyilerin kazanma vaktidir artık.

    dün, bugün ve yarın; zafer bizimdir. kutlu olsun.
27920 entry daha
hesabın var mı? giriş yap