64 entry daha
  • reddit'te best of netflix diye bir sub'da denk geldigim ve ne zamandir onyargilarimdan dolayi acip bakmadigim bir diziydi glow. yani kadin amerikan gurescileri hakkinda bir diziyi neden izler ki insan diye dusunuyorsunuz aciklamasini okurken.

    ancak baslikta da bahsedildigi gibi dizi adindan cok daha fazlasini vaad ediyor. bir kere oyunculuklar cok basarili. son yillarda komedyenlerden cok cok iyi oyuncular cikmaya basladi. jim carrey ornegin cok tartisilmisti eternal sunshine sonrasi. ama sonrasinda bircok komedyen * kendi dizilerini-filmlerini yapmaya basladilar. marc maron da bu isi iyi becermis.

    ote yandan diziyi asil ileri goturen tabii ki kadin oyuncular. basta alison brie olmak uzere, kadin oyuncular glow'daki gures sahneleri, atlama-ziplamalar icin ne kadar calismislardir merak ediyorum. citi-piti aktristler baya baya ringlerde hoplayip zipliyorlar masallah. gurescilerin cogu ayni zamanda gercek hayattaki glow gurescilerinden esinlenmis karakter olarak. cok empowering dizi vallahi.

    son olarak yine son yillarda dram-komedi arasinda kalan cemberin icindeymis gibi disindaymis gibi diziler cok tutmaya basladi. glow da yine bu isin hakkini iyi veriyor. kkk kizlarinin siyahlardan dayak yedigi sahneye ozellikle bittim. bastan sonra binge edilip izlenecek film.

    bir de su mark'i oynayan rich sommer mad men'de de yine itici bir karakteri canlandiriyordu. burada da ayni. evlat olsa sevilmez bir tipi var masallah.

    alison brie hayranlari ozellikle kacirmasin!
    gurescilerin cogu da gercek hayattaki glow gurescilerinden esinlenmis karakter olarak.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap