17 entry daha
  • naber?

    ben biraz yorgun, biraz heyecanlı filan.

    line-up'taki müzisyenleri dinleyince biraz da müthişli danslı...

    şebnem ferah, mor ve ötesi kerem özyeğen ile sahne alacak diyorlar, '57 les paul goldtop tonlarında şarkılarını ilk biz dinleyeceğiz demektir o zaman, uu, düşünsene bi.

    köyü kapattık bu arada. sayımız yüz elli oldu, benim köylü kardeşim mağdur olmasın diye sayımızın artmamasının daha güzel olacağını düşündük biz de, iyi yapmış mıyız?

    yok ben ucundan kıyısından da olsa katılacağım diyenlerle alanda görüşüp tanışalım, birbirimizi şükelayalım böyle karşılıklı, ne bileyim.

    katılımcı listesi tamam, bileklikler tamam, tabelanın nasılına referandum ile birlikte karar vereceğiz; yeni fikirlerinizi de bu akşam kuracağımız whatsapp grubunda konuşuruz; ıııı, başka ne kaldı bir bakalım,

    otostop dayanışması: bursa/çanakkale/izmit/izmir şeklinde birkaç araç var; grup kurulduğunda duyururuz, araç sahibi de onaylarsa kentten köye göçersiniz ted ile marshall gibi.

    ev dayanışması: bir evimiz var tam performans sergileyecek. size de şarj konusunda destek çıkarız...

    sağlık/jandarma/çadır gibi ekipler tamam. çok güzel insanlar var aramızda, mutlu oldum valla listeyi yaparken; inşaat mühendisi bir arkadaş çadırcı oldu mesela, beton sevdasından vazgeçmiyor ama, köye duvar örelim diyor, atv'li dev güvenlikçi abi uğraşsın artık, napalım.

    festivalde sahne alacak utepils isimli grup da köyümüzde konaklayacak, biralarını eksik etmezsek bize de çalacaklarmış...

    bira demişken, bu yıl muhtarlığa hiç kasa bira bağışı gelmedi? alkol olmasın bir top a4 kağıt olsun dedik, o da yok?

    neyse,

    benim için en önemli mevzuyu yazıp ufaktan bitiriyorum entry'i...

    köyümüzün güvenliği için jandarma ekipleri drone ile tacizci ayı avlayacaklar, haberimiz olursa olumsuz herhangi bir durumdan, sorumluları teşhir edeceğimden ve köyden aforoz edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın; jandarma dayağı pek olur bir de, hatırlatayım. aramızdan biridir değildir, biz bilmeyiz, bunlaaaar, ühühü, noluyo lan bana.

    daha da çirkinleşmeden gidiyorum ben.

    akşam görüşürüz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap