34 entry daha
  • hahah beyinsizler türbana bağlamışlar, müslümanlığa falan gönderme yapıyorlar. bir arkadaşım var. kız ateist daha net anlatayım. kedilerden korkuyor. bak fobi diyorum. öyle böyle bir korku değil. markette mama reyonunun önünden geçemiyor. hayatı duruyor. şimdi bunu köpeğe uyarla. yani bu kızın plajda gezme hakkı yok. ekstrem bir örnek tabi ama yahu ben plajdayken başkasının iti yanıma gelsin isteyebilirim.

    kendimden örnek verim. bahçede mangal yapıyorum. bahçe bana ait. yan komşunun köpeği var. geçebiliyor bizim bahçeye. ben mangal yaparken geliyor. sahibi hiç siklemiyor. normalde yemeğinizi yiyin diyip alması gerek hayvanı. ben hayvan sever olduğum için mıncırıyorum, mangalın yarısını ona yediriyorum. ama tutum önemli. bak düşün kendi bahçemde bile saygı yok.

    abicim iki tane kedim var. ama bu hayvan sahipleri ve vejetaryenlar kadar sikko grup görmedim. herkese nefret kusuyorlar. yok göt istermiş uyarmak, yok kendisine baksınmış. sanırım bu ülkede tüm dertlerin çözümü şiddet. ben rahatsız olduğum bir konuda uyaracağaım ve bana gider yapacak. abi böyle çomarlıklarla uğraşmaya gerek yok. tekme tokat dövmek lazım sonra al köpeğini de siktir demek.

    hayır sorun zaten bunların entel geçinip, kendilerini farklı falan görmesi. bu benim köpeğim herkes saygı göstermek zorunda diyenler ile sahilleri pisleten çomarlar arasında zerre fark yok. iki grup da beyinsiz. bunu anlasınlar gerisi mühim değil. yüzlerine vurun bu salakların.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap