25924 entry daha
  • hiç okumuyoruz, hiç ama hiç birazcık bile. istediğimiz tek şey yazmak, aynı şeyi defalarca kez yazmak bıkmadan usanmadan.
    2 gündür 6 ve 7. bölümlerin yorumlarını okuyorum başlıkta. telefonu duvara fırlatmama ramak kalmıştı ki sonunda bitti. arkadaşım aynı şeyi üç entry önce yazmışlar zaten. bir de başına 'yazıldı mı bilmiyorum' u eklemiyorlar mı gel de delirme. evet yazıldı senden önce tam 741258963 kez yazıldı. okusan göreceksin ama ne gerek var 741258964. kez de sen yaz.
    niye bu kadar aptal görünmek için uğraşıyorsunuz ? jon-ziya benzetmesi yapmayanı dövüyorlar mı ? tamam ilk 3 entryde ben de destekledim ee sonra bir senin aklına geldi demi o benzetme.
    başlığın 3/4'ü çöp. hayır lanet olsun çok da seviyorum buradan yorum okumayı gerçekten orjinal espriler, güzel yorumlar, tutarlı teoriler çıkıyor. ama bu leş gibi tekrarlardan iyi entrylere ulaşmak çok zor.

    sözlük yönetimi de anca bok gibi değişiklikler yapsın koyamadınız şuraya bir 'haftalık şükela' modu.

    evet bence de jon'un götü, yakışıklılığı ile yedi cihana nam salmış rhaegar targaryen'ı canlandıran aktörden daha güzel ama bunu zaten benden önce defalarca yazmışlar bir de ben yazınca ne kattı başlığa.

    gerçi kör kuyulara bağırıyorum gibi hissettim. nasıl olsa bu entry de okunmayacak.
    okusalar sadece bu başlık değil her şey daha güzel olacak ah bir okusalar keşke.
16340 entry daha
hesabın var mı? giriş yap