8 entry daha
  • londra'daki acayip kalabalık mekan. füzyon mutfağıymış bence japon esintisi oldukça ağır basıyor.
    - sesten kimse birbirini duyamıyor.
    -açık alandaki barının manzarası güzel. zaten turistler fotoğraf çekip duruyor.
    - adı sushi samba olsa da, itsu'nun 5 euroluk sushileri bile daha çok tatmin edici. belki de peru esintili sushi sevmiyorumdur, ne bileyim, kızarmış domates falan hiç bana uymadı. o konuda benden bir eksi aldı.
    - ne yediğimi bilmeden kobe beef yemişim. diyorum millet ne güzel et pişiriyor, yumuş yumuş, sulu, tam orta-az pişmiş, bizde niye böyle yapamıyorlar. fiyatı türkiye asgari ücretine eşit olan bir tabak olduğunu bilsem, kesin daha çok beklentiye girer, beğenmezdim.
    - sunumları güzel, bazı salatalarını masa ortasına gelen çiçek zannettim. mekanın iç mimarisi çok çok iyi. saddece onu görmek için gidebilirsiniz. terastaki o ağaç, ışıklandırması. efsane. şurda görülüyor.
    - bir de rezervasyon yaptırıp giderken, rezervasyon saatinde tüm grubu istiyorlar. 10 kişilik yer ayırtıp 3 kişi giderseniz, grup tamamlanıncaya kadar sizi barda, masayı da boş bekletiyorlarmış. sebebini bir türk olarak anlamadım. hiç bir makul neden bulamıyorum.
    -kıyafet zorunluluğu var. kot yasak mesela. sanırım chanel küpe de zorunlu, çünkü bir takmayan bendim.

    neyse, iş yemeği olduğu için fiyatlarını bilmiyordum, şimdi gördüm. oha. pound yerine tl olsa bile pahalı, öyle diyim, siz anlayın.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap