102 entry daha
  • saç dökülmesi problemim yok aksine maşallah bayağı hacimli kalin telli saçlarım vardır.sadece birkaç senedir bilindik tüm markanın şampuanları el ve ayaklarımda kaşıntı yaptığı için biraz daha doğal ürünler kullanayım dedim ve bioxcin sampuan ve yaninda bir de yag bakimini aldim.
    saclarima harika geldi. hissediyorum yani guzelligi.yanliz bir problemim olustu yaklasik 2 haftadir saclarim tutam tutam ellerime geliyor..allah allah dedim niye ki?bana mi oyle geliyor yoksa saclarim dokuluyor mu?bu arada 2 hafta once bir sampuan daha aldim isirgan ozlu bir kac kez de onu kullanmistim.ben ki hayati boyunca sac dokulmesi problemi yasamamis bir insanim ve gecen hafta saclarima esasli bir yumurta bakimi yaptiydim.yani tamamen sacma saclarimin dokulmesi.acaba yeni aldigim sampuandan mi diye emin olamadim.cunku bioksinden hic suphelenmiyorum.
    oyle ki nette bakayim bitecek yakinda ucuzundan bulur tekrar alir miyim diye dolasirken bioksinin saclari doktugunden sikayetci olanlari okudum...
    burdan yazip uyarayim ben kutuyu atiyorum.arkadaslar benim saclar oyle kalin tellidir ki benimkini dokuyorsa sizinkinin agzina sicar demedi demeyin.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap