1573 entry daha
  • acımasız bir cahil ve katil. katil olduğuna hemfikiriz ama ya cahil olduğuna ne demeli? bizdeki karşılığı harp okulu olan sayılı okullara girememiş bir vasat öğrencidir. birinci dünya savaşı'nda yenilmiş alman toplumunun yaşadığı sıkıntılara rest çekmiş bir kafası bozuktur. ilk başlarda geniş halk kitleleri anlamlandiramasa da daha sonra halk onu içten içe yaşadığı sıkıntıları yegane anlayan lider olarak görmüş ve başa geçirmiştir. sonrası malum zaten.

    burda demek istediğim emperyalizmin ne kadar kötü olduğu. bir ülkeyi yenmek-somurmek ne kadar hitler gibi elemanların ortaya çıkışını kolaylaştırıyor anlatmaya gerek yok ?

    vahşi afrika'da binlerce hitler geziyor , afganistan'da taliban , orta doğu'da usame bin ladin , latin amerika'da küçük diktatörler hepsi hitler'in ruhen canlanmış halı. elinde alman toplumu gibi disiplinli bir ırk ve zengin kaynaklar olsa hepsi de bizi asıp kesecek. kesiyorlar zaten güçleri yetmeyen garibanları.

    hulâsa ; hitler emperyalizmin çocuğudur. sonuca değil nedene bakmak lazım. burdan tüm emperyalistlerin amina koymak istediğimi belirtiyor ve malatya'da yaşayan amcamlara selamlarımı gönderiyorum.
2134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap