4 entry daha
  • aga üzerine sm04554 ismini verdikleri; wnt yolu üzerine olan topikal losyonlarında faz 2 çalışmalarını bitirmiş ve çalışmanın önde gelenlerinden birinin de üstte bahsedildiği gibi türk bir doktor olan yusuf yazıcı olan şirket.

    faz 1 çalışmaları için buyrunuz.
    faz 1 sonuçları için buyrunuz.

    faz 1'den kısaca bahsedecek olursak 1 aylık çalışmada %0,05, %0,15, %0,45 ve bir de etkensiz losyon kullanıyorlar. deneklere de nasıl bu iyi mi diye soruyorlar, pek dikkate değer bir şey değil zaten bu faz 1 çalışmaları. etkenlerin işe yarayıp yaramayacağı tam anlamıyla faz 2'de belli olur genelde.

    faz 2 çalışmaları için buyrunuzya da şurada daha net gözüküyor. form linki attım ama henüz resmi olarak yayınlamadılar ya da ben görmedim herhangi bir yerde.

    kısaca bahsedecek olursak belli bir zaman kullanıldıktan sonra (91. gün ve 135. gün)biyopsi yapıp mikroskop altında incelemede bulunuyorlar ve anladığım kadarıyla %0,15'lik versiyonu %0,25'den daha etkili gibi gözüküyor. çok çok iyi bir etken gözükmüyor onun dışında ama ama ama wnt yoluyla farklı bir yöntem denendiği için çok önemli bir gelişme. belki bu çok etkili olmayacak ama en azından bambaşka bir yolun daha olduğunu bizlere göstermiş oluyor.

    detaylı çalışmayı bulursam daha iyi bir incelemede bulunurum, şimdilik bu kadar. faz 3'e bakacağız artık.

    şuraya bir yere atmaları lazım artık çalışmayı, çok zor olmasa gerek değil mi ama.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap