5 entry daha
  • (bkz: nerede yazıyormuş bu adam)

    yahu ben fatih altaylı okumayalı olmuş belki 15 sene. celal şengör ve ilber ortaylı programlarından başka programını seyretmedim, onlar da youtube'dan. eski gençlik yılları teketek programlarını seyrederdim ilk zamanlar. bir ümit veriyordu o zamanlar.

    ne anlatıyor ki bu gene acaba iki gündür kaşıyıp duruyor. ara sıra çıkıp böyle de yapıyor bu adam ya bir de o var. bana küfür ettiler. yok küfür ettirmem. yok erkekseniz öyle böyle vs diye bağırır durur. 3-5 senede bir yapar böyle bir kendi meşrebinde çıkışlar o zaman duyarım ki ha hala hayattaymış, yazıyormuş. bir o bir de galatasaray'da bir numaralar döner, bu gene yüksek perdeden ses çıkartır, orada duyarım kendisini.

    fatih altaylı'nın bu ülke için gazetecilik adına bir şey yapacağı, bir yanlışı düzelteceği, bir haksızlığı ortadan kaldıracağı, bir yalanı, düzenbazlığı ortaya çıkaracağı şeklinde bende bir umut kalmamıştır çoktan beri.

    çok da şeetmeyin geçin derim.

    bizim burada daha önemli işlerimiz var ekşiciler olarak. vergi kaçıracağız, rüşvet alacağız, siyasilere yalakalık yapacağız sonra da gidip vatanı satacağız. aman çok şeetmeyin, yaman gazetecidir kendisi bizi avlar da rezil eder dünya aleme sonra kanzuk'a falan (bkz: alo fatih) yaptırtmak zorunda kalmayalım, yerin kulağı vardır malum.
158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap