aynı isimde "cenk tosun (sözlük yazarı)" başlığı da var
4138 entry daha
  • bir de şu var, cenk beşiktaş'taki aile ortamında kendini bulmuş bir isim. beşiktaş'taki takımdaşlık ve takım ruhu belki de avrupa'da hiçbir takımda yok.

    cenk'in negredo geldikten sonra ona nasıl destek verdiği, nasıl abi kardeş gibi oldukları malum. everton'da ise durum tam tersi. orospu çocuğu niasse, cenk'in yerine oyuna girip golu attıktan sonra içinden nasıl koydum ama dememişse adam değilim.

    takım arkadaşı gueye ile birlikte lobi oluşturmuşlar. cenk'i instagram'da takip etmeyen 3-4 kişi var takımda ikisi bu. diğerleri de kaleci pickford. bu da ırkçı bir tipe benziyor zaten. bir tane daha vardı şimdi aklıma gelmiyor. cenk bunları daha ilk günden takibe aldı bu arada.

    dediğim gibi takımdaşlık yok. oynanan sistem zaten leş. herkes kendine oynuyor herkes bencil. özellikle forvet oyuncuları birbirlerine destek olması lazımken niasse tam bir piç. bencilin at üstünde gideni. bu dediklerimi destekleyecek somut bir kanıt yok elimde elbet ama bunların hepsinin doğru olduğu maksimum 1 ay sonra ortaya çıkacak.

    umarım orta saha ve kanatlar adam gibi oynamaya başlar da cenk de herkese ne olduğunu en kısa zamanda gösterir. bir sonraki maç 10 gün sonra.
3594 entry daha
hesabın var mı? giriş yap