1054 entry daha
  • geçen sene de vardı başakşehir iyi gidince, "taraftarsız takım şampiyon olmasın, akp destekli" gibi söylemler. ya herif holiganizmi övüyor burada. çünkü taraftarlık budur. taraftarlık otobüsle deplasmana giderken, camları kırarak gitmektir. toplu taşımayla giderken, insanları tehdit etmektir. "küçük piçlikler"dir yav bunlar. iki ezeli rakip taraftarının birbirini öldürmesi tatlı haytalıklardır. budur işte futbol güzel kardeşim bu ülkede.

    şeytan kursa bu takımı, kalede deccal, orta sahada hitler, forvette palpatine olsa ben yine desteklerim bu adamları. çünkü siz oynanan oyuna bakmayan küçük denyolarsınız. stada gittiğinizde, kukuman kuşu gibi tekerlerme söyleyip, götünüzü sahaya döndüğünüz için ne olup bittiğinin farkında değilsiniz. bu takım ligdeki en kompakt oyunu oynayan takım ve yarıştaki diğer 3 takımdan da bayağı iyi bir takım.

    ama bu ülkede futbol oyunu en son konuşulan şey oluyor genellikle. dedikoducu, hamasetçi rezil insanlarız. bir gruba ait olma isteği o kadar yüksek ki, araç amaç oluyor sonuçta hep.

    biri oraya başakşehir'in 5 forvet oyuncusuna napoleoni'yi eklemiş mesela. bu adam bugün başakşehir maçını izlemiş mi diye sormak isterim ben. napoleoni bugün nerede oynamış farkında mı ?

    hüngür hüngür ağlamalarınız o kadar gına getirdi ki, yemin ediyorum korteje çıkacağım o iğrenç başakşehir formasıyla.
4225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap