185 entry daha
  • günümüzdeki aldatmalar genellikle tinder, twitter, instagram, sözlük vb. sanal ortamlarda başlayıp ofis, kafe, ev vb. fiziksel mecralarda gelişiyor. tabiki kadınlar aldatırken erkekler kadar rahat olmadıkları için fark edilmeleri zordur, dikkati ayrıntılara vermek gerekebilir. dört maddede değişiklik olmuşsa dikkatli olmakta fayda var.

    1. saçlar.
    2. parfüm ve ruj.
    3. cinsel hayat.
    4. elbise.

    aldatan kadın saç stilinde değişime gider. kadın sevgilisinden ayrılınca saçını kestiği gibi, yeni bir ilişkiye başladığında da saç stilini değiştirir. her erkeğin zevki farklıdır ve tabii ki o beyefendinin(!) de öyle!.. artık onun sevdiği şekilde yaptırır saçlarını, yıllardır kullandığı parfümü, ruju onun sayesinde değiştirir. boynuzladığı erkeğe olan ilgisinde(ilgisizliğinde) farklılık olmazken kendine gösterdiği özen dikkat çekici şekilde artar ve kuaföre gitmeleri 2-3 katına çıkar. aldatılanla geçirdiği vakitte azalma, dışarıda geçirdiği zamanda ise belirgin şekilde artma görülür ve en önemlisi aldattığı adamla belli bir düzene/sayıya oturmuş olan cinsel birliktelik kendisi tarafından değiştirilir. tüm bunlar düşünüldüğünde şüphelenmeye başlamalısınız, ama gözünüzle şahit olmadan emin olamazsınız!

    aklınızın bir köşesinde bulunsun, hayatta her şey karşılıklı. "s*kme başkasının karısını, s*kerler karını!". işte karma felsefesi. peyami safa'nın bir sözü var: "başkalarının karısına kız kardeş gözüyle, başkasının servetine bir yığın toprak gözüyle ve bütün yaratıklara kendi canını taşıyorlarmış gibi bakan kimse gerçekten akıllı bir kişidir.".

    akıllı olun! uyanık olun!
636 entry daha
hesabın var mı? giriş yap