55 entry daha
  • 1) sevinelim:

    yaş yetmiş iş bitmiş olmuyormuş.

    2) üzülelim:

    uleyn dede bile düşürüyor. ben niye 31 çekiyorum.

    3) kınamayalım:

    yaşlanma doğal bir süreçtir. her şey "salsam fark edilir mi acaba" cümlesi ile başlar.
    sonrasında sesli osurma, yemek yerken ağzını şapırdatma ve ardından sofrada geğirme şeklinde devam eder. demek ki işin ucu, ikindi sonrası parkta quickie 'yi kadar gidiyormuş.

    ne demiş atalarımız:

    insan kınadığını yaşamadan ölmez.

    kim bilir biz yaşlanınca neler yapacağız!

    not: yaşlı insanlara seksi yakıştırmıyor olmamız doğru bir şey değil. bu tamamen gençlik ve sağlık fetişizmi ile ilgili.

    insanların sanki hiç yaşlanmayacaklar gibi veya hiç sakat kalmayacaklar gibi yaşamalarını anlamıyorum.

    mesela, ortadoğu ve kuzey afrika bölgesinde yılda 40 bin kişi; tip 2 diyabete bağlı olarak ampütasyon geçiriyormuş. uzuv kaybı yaşayan insanların, ampütüasyon sonrasında depresyona girmelerini sağlayan sebeplerden biri, uzuv kaybının çekicilerini azaltacağını düşünmeleri ve cinsel hayatlarının sekteye uğraması. halbuki hayat devam ediyor. bir insanın ayağını kaybediyor olması seks yapmasına engel olmamalı.

    şimdi burada atıp tutuyorsunuz ama yarın bir gün sakat kalabilirsiniz veya yeni yaşın getirdiği sebeplerden dolayı ereksiyon sorunları yaşayabilirsiniz. gidip bir doktordan yardım isteyeceksiniz. ama doktorlar da içinde yaşadıkları toplumdan bağımsız değiller ki!

    şu an hatırlamadığım bir başka başlıkta genç doktorların, ereksiyon sorunu yaşadığını söyleyen hastanın arkasından " amca ya... kaç yaşına gelmişsin hala pompa peşindesin" diye dalga geçtiği yazılmıştı.

    farkında mısınız? şu an dalga geçtiğiniz için, gün gelecek ve ciddiye alınmayacaksınız.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap