• sıralı tam liste:

    * şeriatçılar, cihatçılar, radikal islamcılar, irticacılar, insanlık düşmanı barbarlar... allahın emri adı altında kendi terör devletlerini krumanın hayaliyle coşan meczuplar. buna dava deyip iç karışıklığı olan ülkelere cihatçı terörist olarak sızanlar. şeriatçılar haricinde tüm insanlara "tekfir" tarifesi uygulayanlar. herkes her an tekfir ile suçlanabilir ve infaz edilebilir.

    * cihatçı teröristlere destek veren, genelde cemaat, vakıf, tarikat altında yuvalanan "mümin"ler...

    * cemaat, tarikat hocaları, hocaefendileri, hazretleri, şeyhleri, mollaları... sosyal medya hesapları kullanarak ağızlarındaki zehri herkese kusarlar.

    * dini politikaya alet edenler... din istismarı yaparak politik ve elbette ticari menfaat elde ederler. din bezirganlığı ülkemizde resmi ideoloji haline dönüşmüştür. mitinglerde kuran sallamak, partiye muhalif olanları tekfir altında mahkum etmek sıradan hale gelmiştir. parti seçmenleri din ile partiyi birbirinden ayırmamaktadır.

    * iki yüzlü ahlak anlayışına sahip müslümanlar... genel eve giden, "karı" bulmaya çalışan, travestilerle farklı türde ilişkiler yaşayan, kadınlara sarkıntılık yapan, dere kenarlarında arkadaşlarıyla içen ama el ele tutuşan, öpüşen çiftlere, başı açık kadınlara ahlak bekçiliği yapanlar...

    * gerici bir toplum düşleyen kadınlar... tüm kadınların çarşafa kapatıldığı, haremlik selamlık içindeki, kadının kamusal alandan uzaklaştırıldığı bir "asrı saadet" hedefini taşıyan tuhaf kadınlar...
hesabın var mı? giriş yap