1436 entry daha
  • son 20 yılın 15'inde şampiyon olmuş, sahibi arap şeyhi, dünya çapında milyar tane taraftarı, stadı dünyanın en büyüğü olan, klopp gelmeden önce real madrid'i ve barca'yı cl finalinde her sene tokatlayan, messi ve ronaldo gibi oyuncuların gelmek için can attığı liverpool'u geldiğinden beri bir türlü şampiyon yapamayan jürgen klopp'un görünüşte 3., reelde 2. sezonunda "çuvalladığı" takımdır.

    alex ferguson manu'nun başına 1986'da geçti. ligi sırasıyla 11.,2., 11.,13.,6. ve 2. bitirdi. ilk şampiyonluğunu aldığında yıl 1993'ü gösteriyordu.

    klopp troll geçirmez bir adamdır, takımın bu sezon nasıl oynadığını, isteğini, iştahını herkes görüyor. bunu yaparken rodgers'ı da, dalglish'i de iyi hatırlıyor.

    klopp liverpool'a bir proje kapsamında geldi. önümüzdeki aylarda melwood'u taşıyacaklar, yeni antrenman tesisi ve genç akademisi yapıyorlar. stadyum genişletildi. kapasite 45 binden 54 bine çıktı. ikinci aşamada 60 binin üzerine çıkarılacak. bunların hiçbiri bedava olmuyor. fenway sports group arap şeyhi kafasında olmadığı için paraları bir anda oluk gibi akıtmıyor. sistem adım adım ilerliyor. bu nedenle liverpool transfer bütçesinde -henüz- city, manu, chelsea gibi takımlarla yarışamıyor. sabır lazım. özetle şu anda liverpool'da her şey planlandığı gibi ilerliyor.

    troll'lere laf anlatmakla uğraşmayınız. he he deyip geçiniz.
2369 entry daha
hesabın var mı? giriş yap